Hørelse er vores passion

Vi er Bernafon 

Siden 1946 har vi haft en passion for at udvikle og markedsføre kvalitetshøreapparater, der gør det muligt for mennesker med nedsat hørelse at nyde autentiske lytteoplevelser. Med schweizisk ingeniørteknologi, præcision og vores forpligtelse til individuel service, stræber vi efter at overgå vores kunders forventninger. Vores mål er at give ekstra værdi til vores partnere hver dag. Bernafon har salgsselskaber og distributører i mere end 70 lande og er repræsenteret verden over.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

Vision og mission

Vores vision 

At høre og forstå er grundlæggende menneskelige behov. Derfor udgør nedsat hørelse og de sociale konsekvenser, det medfører, en udfordring for samfundet. Vi tror på en verden, hvor mennesker med nedsat hørelse igen kan kommunikere uden begrænsninger takket være avanceret teknologi.

Vores mission 

Vi er dedikerede til at udvikle høreapparater i høj kvalitet, der gør brugeren i stand til at nyde autentiske og stimulerende lytteoplevelser. Vores langsigtede samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere over hele verden danner grundlag for vores stærke virksomhed, vedvarende vækst og forretningssucces.

Bliv en del af vores netværk

facebook_70x70     linkedin_70x70