forbrugsdele_intro_banner_1920x680

Bestilling af forbrugsdele

Der er forskellige muligheder for at bestille nye forbrugsdele til dine høreapparater - alt afhængigt af, om du har fået dine høreapparater via en offentlig eller privat høreklinik.

Jeg har fået mine høreapparater fra en offentlig høreklinik

Er dine Bernafon høreapparater under 4 år gamle:

  • Du kan gratis bestille forbrugsdele fx domes, filtre og slanger til dine Bernafon høreapparater inden for den 4-årige garantiperiode.
  • Da du fik dine høreapparater, var der vedlagt et bestillingskort. Du kan enten udfylde og fotografere bestillingskortet, og maile det til brugerservice@bernafon.dk, eller du kan sende bestillingskortet med posten. Du kan også sende en mail til brugerservice@bernafon.dk med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og det tilbehør, du har brug for.

Er dine Bernafon høreapparater over 4 år gamle:

  • Du kan købe forbrugsdele såsom domes, filtre og slanger i Bernafons webshop.

Webshop

Har du spørgsmål til bestilling af forbrugsdele, kan du kontakte kundeservice på telefon 4445 2520 på hverdage mellem kl. 8.00-16.00 (fredage indtil kl. 15.30) eller sende en mail til brugerservice@bernafon.dk.

Jeg har købt mine høreapparater hos en privat høreklinik

Du kan købe forbrugsdele såsom domes, filtre og slanger i Bernafons webshop.

Webshop

Har du spørgsmål til bestilling af forbrugsdele, kan du kontakte kundeservice på telefon 4445 2520 hverdage mellem kl. 8.00-16.00 (fredage indtil kl. 15.30) eller sende en mail til brugerservice@bernafon.dk.