Receptionen hos Bernafon

Sammen gør vi det muligt for mennesker at høre og kommunikere bedre

Det handler ikke kun om bedre hørelse, men hvordan du udnytter den.

Bernafon er en global virksomhed inden for høreomsorg, der giver mennesker mulighed for at høre og kommunikere bedre. Vi markedsfører høreløsninger af høj kvalitet ved at kombinere førende teknologi og mere end 70 års knowhow i branchen.

 • Produkter af høj kvalitet

  Fra vores schweiziske hovedkontor definerer vi vores konkurrencedygtige portefølje af høreapparater, tilpasningssoftware, apps og tilbehør.

 • Brancheførende teknologi

  Som en uafhængig forretningsenhed i Demant har vi adgang til brancheførende forskning og udvikling samt forskningskapaciteter inden for områderne: internt integreret kredsløbsdesign, signalprocessering, audiologi, tilpasningssoftware og hardwaredesign.

 • Enestående support

  Vi gør vores bedste for yde en god og personlig support. 

Bernafons historie

Det hele begyndte i Schweiz kort før 1946, da den unge Hans Gfeller Jr., der studerede til ingeniør, fik fat i sin fars nye høreapparat. I stedet for at beundre det, der dengang var det bedste inden for audiologisk teknologi, tog han det med op på sit værelse, greb en skruetrækker og gik i gang med at skille det ad del for del.

Selvom historien ikke fortæller, hvordan Gfellers far reagerede, da han fandt ud af, hvad der var sket, så ved vi, at han kort efter begyndte at udvikle og sælge virksomhedens egne lydforstærkningsenheder.

Læs mere om vores historie

Tre Bernafon medarbejdere har et møde omkring et rødt bord

Bernafon i hovedtal

 • Hovedkvarter i Bern, Schweiz.
 • 20 Bernafon datterselskaber.
 • Salg i 70 lande.

 

Dette siger vores kolleger om deres job hos Bernafon

Vi har mange forskellige professioner og kompetencer involveret i processen med fremstilling af høreapparater.

Portræt af Bernafon medarbejder Silvana P., der står smilende foran en Bernafon-plakat og holder en rød porcelænsko med Bernafon-logo

"Vores tagline ‘Your hearing, Our passion’ er så sand. Når jeg hører, at en 9-årig pige pludselig kan høre på grund af vores høreapparater, så er det bare så fantastisk, glædeligt og skønt."

Silvana P., Brand Manager, Italien

Portræt af Bernafon medarbejder Navjeet S.J.

"De bedste ting ved at arbejde for Bernafon er: Den fantastiske teknologi, den tætte familiefølelse, og at vi er underdogs! Vi er oprigtige og ærlige."

Navjeet S. J., Training Manager, England

Portræt af Bernafon medarbejder Gregory S.

"At arbejde for Bernafon er som at arbejde for et globalt kraftcenter, men hvor alle kender ens navn. Når arbejdsopgaverne skal udføres, kan det gøres i samarbejde med ens lokale kollegaer i afdelingen eller sammen med en kollega tusindvis af kilometer væk."

Gregory S., Sales Manager, England

Portræt af smilende Bernafon medarbejder Melissa M.

"Bernafon er blevet mit andet hjem. Jeg har haft mulighed for at vokse både som menneske og rent professionelt sammen med en fantastisk gruppe af personer, som jeg er glad for at kunne kalde mine venner."

Melissa M., Marketing Coordinator, Spanien

Stillinger

Som en del af vores engagerede, kompetente og samarbejdsvillige, globale team vil du gøre en forskel for mennesker med høretab i en hurtigt voksende branche.

Ledige stillinger hos Bernafon

Bernafon is part of the Demant Group.