Sammen gør vi det muligt for mennesker at høre og kommunikere bedre. I 75 år.

I 1946 begynder Bernafons historie i en telekommunikationsfabrik i nærheden af den schweiziske hovedstad Bern. 75 år senere fejrer vi virksomhedens jubilæum og reflekterer over tidligere opnåede succeser og fremtidens mulighederne. Læs mere på vores jubilæumsside, der regelmæssigt opdateres i løbet af 2021.

Læs mere om vores historie

Det handler ikke kun om bedre hørelse, men hvordan du udnytter den.

Bernafon er en global virksomhed inden for høreomsorg, der giver mennesker mulighed for at høre og kommunikere bedre. Vi markedsfører høreløsninger af høj kvalitet ved at kombinere førende teknologi og mere end 70 års knowhow i branchen.

 • Produkter af høj kvalitet

  Fra vores schweiziske hovedkontor definerer vi vores konkurrencedygtige portefølje af høreapparater, tilpasningssoftware, apps og tilbehør.

 • Brancheførende teknologi

  Som en uafhængig forretningsenhed i Demant har vi adgang til brancheførende forskning og udvikling samt forskningskapaciteter inden for områderne: internt integreret kredsløbsdesign, signalprocessering, audiologi, tilpasningssoftware og hardwaredesign.

 • Enestående support

  Vi gør vores bedste for yde en god og personlig support. 

Bernafons historie

Det hele begyndte i Schweiz kort før 1946, da den unge Hans Gfeller Jr., der studerede til ingeniør, fik fat i sin fars nye høreapparat. I stedet for at beundre det, der dengang var det bedste inden for audiologisk teknologi, tog han det med op på sit værelse, greb en skruetrækker og gik i gang med at skille det ad del for del.

Selvom historien ikke fortæller, hvordan Gfellers far reagerede, da han fandt ud af, hvad der var sket, så ved vi, at han kort efter begyndte at udvikle og sælge virksomhedens egne lydforstærkningsenheder.

web_badge_2020

Bernafon er blevet kåret som eliteleverandør til det offentlige af UdbudsVagten. Vi er stolte af denne certificering, som vi har modtaget for vores arbejde for det offenlige Danmark.

Vi vil fortsætte med at udvikle og markedsføre høreløsninger, der hjælper mennesker med nedsat hørelse. Med førende teknologi, kvalitetsprodukter og god service stræber vi efter at levere ud over forventningerne.

Tak til vores kunder fra den offentlige sektor for et godt samarbejde.

Bernafon i hovedtal

 • Hovedkvarter i Bern, Schweiz.
 • 20 Bernafon datterselskaber.
 • Salg i 70 lande.

 

Dette siger vores kolleger om deres job hos Bernafon

Vi har mange forskellige professioner og kompetencer involveret i processen med fremstilling af høreapparater.

"Jeg hjælper med at forbedre vores produkters anvendelighed."

Barbara S., klinisk forskningsaudiolog

"Jeg brænder for at dele professionel viden om Bernafons produkter."

Sonja K., international produkttræning og produktsupport

"Jeg hjælper med at bringe avancerede, konkurrencedygtige produkter på markedet."

Remo V., international produktchef

Stillinger

Som en del af vores engagerede, kompetente og samarbejdsvillige, globale team vil du gøre en forskel for mennesker med høretab i en hurtigt voksende branche.

Ledige stillinger hos Bernafon

Bernafon is part of the Demant Group.