Om Bernafon

Hørespecialister i centrum

Hos Bernafon er det vores mission at styrke hørespecialisters arbejde. Vi ved nemlig, at professionel omhu er nøglen til at forvandle ekstraordinær teknologi til personlige løsninger.

The Sound Experience

Når det handler om høreomsorg, er den rette ekspertise vigtig. Vi giver hørespecialister mulighed for at yde fremragende høreomsorg på deres egne præmisser. Så de kan tilbyde den idelle løsning og give den optimale oplevelse til hver enkelt kunde. Det er det, vi kalder The Sound Experience.

Løsninger, du kan være tryg ved

Det hele handler om at hjælpe mennesker med høretab til at leve det liv, de ønsker. Derfor tilbyder vi høreapparater med den enestående lydkvalitet, som Bernafon er kendt for, dokumenterede fordele på tværs af teknologiniveauer samt support og værktøjer, der betyder, at du kan bruge mere tid på brugerne og deres hørelse.

Vi fokuserer på professionel behandling

En god hørelse betyder noget for folks livskvalitet - uanset om det drejer sig om at deltage i sociale arrangementer eller nyde friheden i hverdagen. Fordelene ved at bruge høreapparater hver dag kan endda have positiv indflydelse på forebyggelsen af demens.1,2 De rigtige høreapparater kan ændre en persons liv. Dog kan høreapparater ikke stå alene uden god rådgivning fra en hørespecialist.

"Både vores hørespecialister og vores kunder fortæller om gode resultater allerede fra første tilpasning. Softwaren er intuitiv og meget nem at bruge, og der er et stort udvalg af teknologi og tilbehør samt gode høreapparater."

- Direktør, høreklinik, Australien

Young woman working with a microscope in tech lab.

Vi tilbyder dig et stærkt fundament inden for høreomsorg

Som en del af Demant-koncernen, der har mere end 100 års erfaring og knowhow, har Bernafon et af verdens stærkeste forsknings- og udviklingsteams inden for høreteknologi, der spænder fra diagnostik til lydprocessering.

Avanceret teknologi, hvor fordelene er i centrum

Vi investerer i avanceret teknologi, men vi ved, at det er fordelene i det virkelige liv, der tæller. Vores høreapparater har banebrydende teknologi som fx forstærkning, der bevarer de naturlige talemønstre intakte, støjreduktion drevet af maskinlæring, en unik algoritme til forstærkning af musik og meget mere. Så brugerne kan få glæde af en klar og naturlig lyd.

En lang historie og stor erfaring inden for høreomsorg

Bernafon har udviklet høreapparater siden 1946, da et telefonselskab udvidede sin forretning og begyndte at udvikle lydforstærkningsenheder. Virksomheden lå i Bern i Schweiz, hvilket førte til navnet Bernafon. I 1987 var Bernafon faktisk de første til at udvikle et digitalt programmerbart høreapparat - og det første fuldt digitale apparat kom på markedet i 1999. Bernafon blev overtaget af Demant-koncernen i 1994. En stor del af virksomheden forblev i Schweiz indtil 2022, hvor den flyttede til Demants hovedkontor i Smørum.

At samarbejde med Bernafon

Fordi vi ved, hvor vigtig ekspertise er, fokuserer vi på at lægge vores høreapparater af høj kvalitet i hænderne på dygtige hørespecialister. Fagfolk, der er lige så engagerede i de højeste standarder for høreomsorg, som vi er. Vi værdsætter vores samarbejde med hørespecialister verden over. Hvis du ønsker at vide mere om Bernafon, så kontakt os endelig.

Older woman with headphones doing hearing test in hearing clinic with hearing care professional.

Luis Miguel Ávila, chef for audiologi, Soloptical Group, Spanien

"Bernafon supporterer os på mange forskellige måder: audiologisk viden, træning og hjælp til markedsføring. Men jeg synes, at den største hjælp er at et møde, et opkald eller en e-mail altid medfører et hurtigt og personligt svar."

1Livingston, G., et al. (2020). Dementia prevention, Intervention, and Care: 2020 Report of the Lancet Commission. Lancet, 2020, 396, 413-446.
2Cantuaria M.L., et al. (2024). Hearing Loss, Hearing Aid Use, and Risk of Dementia in Older Adults. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 2024, doi: 10.1001/jamaoto.2023.3509.