Tilpasningssoftwaren Oasisnxt

Den vigtige første tilpasning

Når dine kunder er klar til deres første tilpasning eller til finjustering, betyder både resultaterne og oplevelsen noget. Tilpasningssoftwaren Oasisnxt er kendt for at være nem at bruge og have alle de rigtige værktøjer til en intuitiv og ligetil tilpasning samt et tilpasningsrationale, der er designet til at gøre høreapparaterne mere komfortable og til at give brugerne den bedst mulige første tilpasning.

Hvad er nyt i Oasisnxt 24.1?

Oasisnxt 24.1 release note

Dine brugere er i centrum

Effektive og enestående egenskaber kendetegner tilpasningssoftwaren Oasisnxt .

Audible Contrast Threshold (ACT™)

ACT er en ny diagnostisk test, der måler evnen til at høre tale i støj på kun to minutter. Den er ikke-sprogspecifik, let at foretage og giver en enkelt værdi, der automatisk importeres i tilpasningssoftwaren Oasisnxt . Dette hjælper dig med at tilpasse støjreduktionen for at optimere taleforståelsen i støj.

Placering af probeslange for REM

Brug vejledningen til at placere probeslangerne korrekt i ørerne. Du vil kunne se, når placeringen er optimal, hvilket sikrer en mere præcis REM-måling.

Tilpas høreapparater, mens de oplades

Nu behøver du ikke at aflyse eller udskyde tilpasningen, når brugere kommer med høreapparater, der ikke er ladet op. Sæt bare høreapparaterne i opladeren, og fortsæt tilpasningen.

Monitorering over tid

Samtaledata registrerer brugerens omgivelses- og samtaledata over tid. Det giver dig et værdifuldt input til den videre rådgivning af brugeren.

Individuel lyd

Individualiseringsværktøjet hjælper dig med at give brugeren en optimal første tilpasning. Det vurderer, hvordan den enkelte bruger opfatter og foretrækker lyd, baseret på svar på vigtige spørgsmål, hvilket giver en mere individualiseret tilpasning.

Nemmere finjustering

Tilpasningsassistenten gør det nemmere at foretage finjusteringer i tilpasningssoftwaren Oasisnxt . Forslag til finjusteringer gives, hvilket hjælper dig med at udnytte hver egenskabs fulde potentiale.

Spar tid ved at overføre indstillinger

Kopier indstillinger mellem forskellige høreapparatmodeller, familier og teknologiniveauer med funktionen Overfør indstillinger – det sparer dig tid i dit daglige arbejde.

Effektiv behandling med Remote Fitting

Du og dine brugere får ekstra fleksibilitet med Bernafon Remote Fitting. Du kan holde online-konsultationer med dine brugere, hvor du kan rådgive dem og også finjustere deres høreapparater.

Log ind på MyBernafon for at downloade Oasisnxt

Er du allerede kunde hos Bernafon?

Er du ny hos Bernafon?

Ønsker du adgang til MyBernafon - vores webshop for professionelle, hvor du bl.a. har mulighed for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, så kontakt Bernafons tekniske support.

Har du spørgsmål til MyBernafon, er du velkommen til at kontakte din Bernafon-konsulent.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til tilpasningssoftwaren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske support.

Download Oasisnxt Brugervejledning

Download Oasisnxt Custom Brugervejledning