Encanta-familien kan hjælpe flere brugere

Hver eneste bruger er unik. Med Bernafon Encanta introducerer vi fire unikke løsninger for at gøre det nemmere for dig at tilbyde en løsning baseret på hver enkelt brugers individuelle behov.

En familie på fire giver dig mulighed for at tilbyde mere

Encanta 100 CONNECT

Til brugere, der tilbringer det meste af deres tid derhjemme eller i rolige omgivelser. Det understøtter en-til-en-samtaler med klar og naturlig lyd, hvilket både giver lyttekomfort og bevidsthed om lydmiljøet.

Encanta 200 GO

Til brugere, der er afhængige af deres høreapparater for at opnå en god taleforståelse i støjende omgivelser. Det understøtter en god taleforståelse under en-til-en-samtaler ved hjælp af adaptiv noise management.

Encanta 300 ENGAGE

Til brugere, der lever et aktivt og socialt liv og som ofte deltager i samtaler med flere personer. Det sørger for en glidende overgang fra at være fokuseret på én person i en gruppe til at deltage i en samtale med flere personer i udfordrende lydmiljøer.

Encanta 400 PRO

Til brugere, der ønsker en kompromisløs lydkvalitet og den bedste teknologi til at understøtte taleforståelsen i ethvert miljø. Det giver den største støtte og maksimale ydeevne i de mest komplekse situationer.

En familie med evidens

Vi har testet Bernafon Encanta på alle fire teknologiniveauer – ikke kun det bedste. Dette har vi gjort for at gøre fordelene ved hver løsning mere tydelige for dig og dine brugere.
Du kan downloade et klinisk datablad for Encanta og se alle resultaterne.

- Encanta 100 viste sig at give 11 dB SPL bedre taleforståelse under en-til-en-samtaler i ro1.
- Encanta 200 viste sig at give 30 % bedre taleforståelse under en-til-en-samtaler i støj2.
- Encanta 300 viste sig at give 15 % bedre taleforståelse under samtaler med flere personer i støj3.
- Encanta 400 viste sig at give 19 % bedre taleforståelse i samtaler med flere personer i støj3.

Mød Encanta-familien

Four older, colourful persons out in the city enjoying life.

Samtaler bliver nemmere med Smart Sensor

Med den nye Smart Sensor-teknologi i Encanta 300 og 400 kan brugerne få en endnu bedre taleforståelse under samtaler med flere personer.
Den registrerer hoved- og kropsbevægelser og justerer automatisk direktionaliteten og støjreduktionen for at imødekomme brugernes skiftende lyttebehov.

Store fordele ved alle fire teknologiniveauer

Konnektivitet til flere brugere

Encanta kommer med en stor forbedring af konnektivitet og streaming for alle brugere. Det er høreapparater Made for iPhone®, og de er fuldt kompatible med alle Android-telefoner med LE Audio.

En bedre musikoplevelse

Encanta kommer med forbedret teknologi, der gør brugernes musikoplevelse endnu bedre – uanset om de selv spiller eller bare lytter til musik. Bernafon bygger videre på sin lange historie med at levere en enestående musikoplevelse.

Strøm til en hel dag på kun en time

Tilbyd brugerne en løsning med hurtigere opladning, hvilket kan gøre deres hverdag nemmere. De genopladelige Encanta høreapparater kommer med en ny, mindre oplader, der er meget hurtigere.

Rådgivningsværktøj til Encanta
 

En nem måde at finde den rigtige løsning på

Rådgivningsværktøjet til Bernafon Encanta-familien hjælper dig med at guide dine brugere til den helt rigtige løsning baseret på deres behov og livsstil.

Ydeevne møder design

Vores dedikation til fantastisk design betyder, at Encanta er elegant og ergonomisk. De fås i en ny miniRITE-model, der er både mindre og mere diskret.
Brugerne vil sætte pris på den enkelte trykknap, den nye trykbetjening mv.

App Store

apple-store-cardgoogle-play-card

Apple, Apple-logoet, iPhone og iPod Touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.
App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Brug af Made for Apple-emblemet betyder, at et tilbehør er designet specifikt til at kunne sluttes til de Apple-produkter, som er angivet i emblemet, og at det er certificeret af udvikleren, så det overholder Apples standarder for ydeevne. Apple er ikke ansvarlig for funktionaliteten af denne enhed eller dens overensstemmelse med sikkerhedsstandarder og lovmæssige standarder.

* Alle data blev indsamlet i et klinisk forsøg mellem august og oktober 2023 med 25 deltagere med en gennemsnitsalder på 73 år, et gennemsnitligt høreapparatbrug på 12 år og en gennemsnitlig symmetrisk høretærskel på 47 dB HL (125 Hz - 8 kHz). Alle rapporterede data er signifikant forskellige fra deres respektive reference.

1Sammenligningen af taleforståelsen for Encanta 100 (11 dB SPL) er mellem den forstærkede og ikke forstærkede SRT50 i ro.
2Sammenligningen af taleforståelsen i støj for Encanta 200 (OLSA, 2,3 dB SNR) er mellem SRT50 opnået med og uden noise management (NAL-NL2 gain targets).
3Sammenligningen for Encanta 200, 300 og 400 (CCOLSA, henholdsvis 8 %, 15 % og 19 %) er mellem taleforståelse med og uden noise management (reference Encanta 200 med NAL-NL2 grain targets).