Tag en gratis online høretest

Få et hurtigt høretjek med Bernafons online høretest.

Bernafons gratis online høretest

Vores høretest giver dig hurtigt en idé om, hvordan du hører. Den tester din evne til at høre på forskellige frekvenser ved at afspille rene toner med varierende lydstyrke. Vi vil også stille dig et par enkle spørgsmål om din hørelse.

Older man sitting in his kitchen in front of laptop laughing.

"Jeg fandt ud af, at min hørelse var blevet dårligere. Jeg var nødt til at skrue meget op for lyden på fjernsynet for at høre nyhederne." - John Guttink

Med Bernafons gratis høretest behøver du ikke at indtaste din e-mail eller andre oplysninger. Desuden er testen helt gratis og tager kun et par minutter af din tid.

Hvorfor bør man tage en online høretest?  

At tage en høretest online er en god måde hurtigt at få en idé om, hvordan du hører. Du kan tage testen hjemmefra, når det passer dig, så du kan sikre dig, at du sidder et stille og roligt sted.  

Vær opmærksom på, at ingen online høretest kan erstatte en høretest udført af en hørespecialist.  

Find høreklinik

Hvad omfatter de bedste online høretests?

De bedste online høretests består af en frekvenstest, hvilket betyder, at de tester din hørelse med en række lyse og dybe toner. Det skyldes, at vi hører forskelligt på forskellige frekvenser. Desuden påvirker høretab ofte en bestemt del af frekvensspektret, så nogle frekvenser eller toner er sværere at høre end andre.  

Nogle online-tests giver dig en indikation af din hørealder. Selvom det kan hjælpe dig med at forstå din høreevne, kan det være misvisende. Det skyldes, at folk får høretab i alle aldre og af mange forskellige årsager, som ikke nødvendigvis er aldersrelaterede. Og selvom folk ofte udvikler mere høretab, når de bliver ældre, er det ikke altid tilfældet.  

Tag vores online høretest