Trådløs forbindelse

Med tilbehør eller via direkte streaming er det muligt at oprette forbindelse mellem høreapparaterne til et væld af lydkilder.

Tilbehør fra Bernafon. Alt hvad du behøver - perfekt forbundet.

EasyControl-A app

En app alle bør have til at justere lydstyrken, skifte program og tjekke batteriniveau. Hvis man abonnerer på IFTTT-tjenesten, er det muligt at tilslutte til forskellige Internet of Things-baserede enheder og oprette alarmer. Der er endda funktionen “Find mit høreapparat” - bare for en sikkerheds skyld.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZUi7ZZhA9n4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

SoundClip-A

En all-rounder til håndfrie telefonsamtaler fra iPhone® og moderne smartphones. Den kan enten bæres om halsen eller clipses på tøjet, og den forbedrer kommunikationen mellem mennesker over en afstand og i støjfyldte omgivelser. Den kan også bruges til at justere lydstyrken og besvare telefonopkald.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Viron, Leox og Zerena.

TV-A (tv-adapter)

Denne adapter streamer lyden fra dit tv direkte til dine høreapparater. Den er hurtig og nem at installere og kan parres med et ubegrænset antal Bernafon høreapparater.

Kompatibel med VironLeox og Zerena.

RC-A (fjernbetjening)

Med denne fjernbetjening kan du nemt og diskret betjene dine høreapparater. Den er let og har et lavt strømforbrug.

Kompatibel med VironLeox og Zerena.

2,4 GHz Bluetooth® trådløs teknologi

Bernafons høreapparater er Made for iPhone® og muliggør direkte kommunikation og betjening med en iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini® og iPod touch®. Med 2,4 GHz teknologi kan brugere lytte til streaming af lyd direkte i deres høreapparater.

Kompatibel med VironLeox og Zerena.

SoundGate 3

SoundGate giver dig muligheden for at lytte med dine høreapparater til mange lydkilder både med og uden ledning. Den fungerer som en grænseflade mellem Bernafon høreapparater og Bluetooth® kompatible mobiltelefoner.

Kompatibel med Juna, Acriva, Saphira, Carista, Nevara og Supremia (afhængig af høreapparatmodellens trådløse egenskaber).

SoundGate app

Med SoundGate-appen kan du gøre mere end den sædvanlige betjening af et høreapparat. Brug appen på din mobiltelefon sammen med SoundGate til at skifte programmer, skrue op og ned for lydstyrken og tilslutte flere enheder.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Juna, Acriva, Saphira, Carista og Supremia (afhængig af høreapparatmodellens trådløse egenskaber)

Er du på udkig efter en høreklinik?

Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med en hørespecialist i nærheden.

Find høreklinik


Kompatibilitet

Bernafon Leox, Viron og Zerena er kompatible med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro, 12,9-tommers iPad Pro (1., 2. og 3. generation), 11-tommers iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6., 5. og 4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 og iPod touch (6. generation). Enhederne skal køre iOS 9.3 eller nyere.

EasyControl-A app er kompatibel med enheder, der drives af Android™ 6.0, Marshmallow eller over. Android™ 8.0 Oreo eller nyere anbefales på det stærkeste.

“Made for iPod”, “Made for iPhone”, og “Made for iPad” betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til forbindelse specielt til henholdsvis iPod, iPhone eller iPad, og er blevet godkendt af udvikleren til at opfylde Apple standarder for ydeevne. Apple er ikke ansvarlig for sådan enheds funktion eller overensstemmelse med sikkerheds- og lovfæstede standarder. Vi gør opmærksom på at brug af dette tilbehør sammen med iPod, iPhone eller iPad kan indvirke på trådløs ydeevne. Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.