iPhone with Bernafon App splash screen, next to RC-A, SoundClip-A, and TV-A accessories and miniRITE T R hearing aids

Trådløs forbindelse

Tilbehør fra Bernafon.
Alt hvad du behøver - perfekt forbundet.

Med Bernafons tilbehør eller via direkte streaming er det muligt at tilslutte høreapparater med en lang række lydkilder.

iPhone with red Bernafon App splash screen showing hearing aid connectivity drawing  next to Bernafon app icon.

Bernafon App

En uundværlig app til at justere lydstyrken, skifte program, tjekke batteriniveauet eller til at få online support fra din hørespecialist. Der er endda funktionen "Find mine høreapparater" - bare for en sikkerheds skyld. Stream lyden fra din mobiltelefon til dine høreapparater. Finjuster lyden, når du streamer en film eller musik ved hjælp af streamingequalizeren for en mere individuel lytteoplevelse. Under en online-konsultation via Bernafon App er det muligt at foretage finjusteringer af hørepparaterne i realtid.


Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Bernafon Soundclip-A

SoundClip-A

En all-rounder til håndfrie telefonsamtaler fra iPhone og moderne smartphones. Den kan enten bæres om halsen eller clipses på tøjet, og den forbedrer kommunikationen mellem mennesker over en afstand og i støjfyldte omgivelser. Den kan også bruges til at justere lydstyrken og besvare telefonopkald.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Alpha XTAlpha, Viron og Leox.

Billede af Bernafons tv-adapter til brug med høreapparater

TV-A (tv-adapter)

Denne adapter streamer lyden fra dit tv direkte til dine høreapparater. Den er hurtig og nem at installere og kan parres med et ubegrænset antal Bernafon høreapparater.

Kompatibel med Alpha XTAlpha, Viron og Leox.

Billede af RC-A fjernbetjening med tre store runde knapper til brug med Bernafon høreapparater

RC-A (fjernbetjening)

Med denne fjernbetjening kan du nemt og diskret betjene dine høreapparater. Den er let og har et lavt strømforbrug.

Kompatibel med Alpha XTAlpha, Viron og Leox.

Smilende dame i hvid bluse og mand med briller kigger på en computerskærm

2,4 GHz Bluetooth® trådløs teknologi

Bernafons høreapparater er Made for iPhone® og muliggør direkte kommunikation og betjening med en iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini® og iPod touch®.

Med 2,4 GHz teknologi kan brugere streame lyd direkte til deres høreapparater. Bernafon Alpha XT og Alpha understøtter ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids). Med ASHA kan du streame lyd direkte fra din mobile enhed til dine høreapparater.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena.

Mand med genopladelige Bernafon Alpha miniBTE T R høreapparater står ved et højt bord på en restaurant med en iPhone i hånden

Håndfri kommunikation

Med Bernafon Alpha er håndfri kommunikation med iPhone® og iPad® en mulighed. Brugere kan lade deres telefon ligge og i stedet besvare, afvise eller afslutte et opkald via trykknappen på høreapparatet. Høreapparaterne opfanger stemmen og streamer lyd begge veje, så brugeren kan have hænderne frie til andre gøremål.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Alpha XT og Alpha.

All CloseUp Sound Gate

SoundGate 3

SoundGate giver dig muligheden for at lytte med dine høreapparater til mange lydkilder både med og uden ledning. Den fungerer som en grænseflade mellem Bernafon høreapparater og Bluetooth® kompatible mobiltelefoner.

Kompatibel med Saphira (afhængig af høreapparatmodellens trådløse egenskaber).

Bernafon SoundGate app logo

SoundGate app

Med SoundGate-appen kan du gøre mere end den sædvanlige betjening af et høreapparat. Brug appen på din mobiltelefon sammen med SoundGate til at skifte programmer, skrue op og ned for lydstyrken og tilslutte flere enheder.

Du kan tjekke kompatibiliteten i denne liste over kompatible enheder.

Kompatibel med Saphira (afhængig af høreapparatmodellens trådløse egenskaber)

En smilende hørespecialist under en høreapparatkonsultation

Er du på udkig efter en høreklinik?

Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med en hørespecialist i nærheden.

Find høreklinik


Kompatibilitet

Bernafon Leox, Viron og Zerena er kompatible med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro, 12,9-tommers iPad Pro (1., 2. og 3. generation), 11-tommers iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6., 5. og 4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 og iPod touch (6. generation). Enhederne skal køre iOS 9.3 eller nyere.

EasyControl-A app er kompatibel med enheder, der drives af Android™ 6.0, Marshmallow eller over. Android™ 8.0 Oreo eller nyere anbefales på det stærkeste.

“Made for iPod”, “Made for iPhone”, og “Made for iPad” betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til forbindelse specielt til henholdsvis iPod, iPhone eller iPad, og er blevet godkendt af udvikleren til at opfylde Apple standarder for ydeevne. Apple er ikke ansvarlig for sådan enheds funktion eller overensstemmelse med sikkerheds- og lovfæstede standarder. Vi gør opmærksom på at brug af dette tilbehør sammen med iPod, iPhone eller iPad kan indvirke på trådløs ydeevne. Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.