Bernafon True Stories

Virginie Delalande,
advokat, coach og foredragsholder fra Frankrig

Vi er alle rige på vores forskelligheder

Virginie er et af de mennesker, der ikke kan sidde stille. Hun er foredragsholder og coach, og hun er den første advokat med et kraftigt høretab i Frankrig. Hun sætter en stor ære i at motivere andre mennesker til at se igennem deres begrænsninger og få dem til at udnytte deres fulde potentiale både arbejdsmæssigt og i livet generelt. Med hendes Bernafon høreapparater navigerer hun gennem hendes travle dag med selvtillid og sindsro.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/1-9oEDj2S9I?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Alle decibels - maksimal ydeevne

Nogle brugere har brug for alt den forstærkning, som de kan få – og Bernafon høreapparater skuffer bestemt ikke. Med enestående signalprocessering giver de en lydgengivelse, der er så præcis og klar som muligt.

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at holde kontakten til de mennesker, der betyder noget for os, og det gør det muligt at opleve øjeblikke, som vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater kombinerer branchens mest avancerede høreteknologier med mere end 75 års knowhow og sørger for, at tale og andre vigtige lyde, lyder som de skal.

Mere om høreapparater

Bernafon høreløsninger

Andre True Stories

  • Naturen er en inspiration

    Dietmar Ludewig, selvstændig håndværker i Bern, Schweiz

  • Udsigten fra oven

    John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

  • Lokalsamfundet er vigtigt for mig

    Alan Robinson, byrådsmedlem i Adlington, England