Smilende og afslappet dame kigger på sin smartphone

Konsultation og justering af høreapparater online

Besøg din hørespecialist online via din telefon eller tablet

Med appen Bernafon EasyControl Connect kan du nu få en konsultation og en justering af dine høreapparater online hjemmefra.

• Illustration af rødt hus på en hvid baggrund, der viser, at man kan holde en online konsultation med en hørespecialist hjemmefra

Hold opfølgende konsultationer og få råd og vejledning af din hørespecialist hjemme hos dig selv.

• Illustration af tre knapper til justering af lydstyrken, som viser, at man kan få justeret sine høreapparater online

Få dine høreapparater justeret online.

• Illustration af et ur med et flueben i hjørnet viser, at nye høreapparatindstillinger kan afprøves med det samme

Afprøv dine nye høreapparatindstillinger med det samme.

• Illustration af en bil med en kraftig diagonal streg igennem viser, at man kan spare tid og penge ved en online konsultation, fremfor at  tage hen til hørespecialisten

Spar tid og penge ved ikke at skulle tage hen til din hørespecialist.

Se i videoen, hvordan en online-konsultation foregår

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZIKSd6auEFo?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

En nem måde at holde kontakten på

Deltag i en online-konsultation med din hørespecialist via appen Bernafon EasyControl Connect.
Sammen kan I drage fordel af følgende funktioner:

• Rød illustration af et BTE høreapparat

Finjustering af høreapparater

Din hørespecialist kan justere dine høreapparater online i realtid.

• Illustration af smartphone videoopkald

Videoopkald

Du og din hørespecialist kan se og høre hinanden for en mere personlig oplevelse.

• Illustration af en smartphone, der modtager et opkald

Telefonsamtaler

Du kan tale med hørespecialisten, uden at kameraet er tændt, hvis du foretrækker det.

• Illustration af en chatboks

Chat

Chatfunktionen kan bruges til at sende korte tekstbeskeder

Kom godt i gang

Download appen Bernafon EasyControl Connect, og du er blot nogle få trin fra din første online-konsultation med din hørespecialist.

• Smartphone, der viser muligheden for at oprette en konto og logge ind på Bernafons app til høreapparater

Trin 1: Opret en konto og log ind

• Trin 2: Opret forbindelse til dine høreapparater

• Smartphone, der viser muligheden for at oprette en konto og logge ind på Bernafons app til høreapparater

Trin 3: Opret forbindelse til hørespecialisten

Dame med blondt hår holder sin telefon med appen Bernafon EasyControl Connect

Download appen Bernafon EasyControl Connect

Appen Bernafon EasyControl Connect kan bruges på iPhone, iPad og Android™.

Se alle kompatible enheder

Download appen nu

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Har du brug for hjælp til at gøre dig klar til din online-konsultation?

Få hjælp til at forberede dig på din aftale, se tips til fejlfinding og læs ofte stillede spørgsmål.
Du kan også downloade brugervejledningen.

Forberedelse og opsætning

Påbegynd konsultationen

Fejlfinding

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hørespecialist viser bruger, hvordan en smartphone kan bruges sammen med høreapparater under en konsultation

Kontakt din hørespecialist, hvis du ikke finder de svar,
du søger