Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig. Nedenfor finder du kontaktoplysninger på Bernafons kontorer og distributører i hele verden.

Du er i øjeblikket på den danske hjemmeside. Her er dine lokale kontaktinformationer. Hvis du foretrækker en anden placering, bedes du vælge fra listen nedenfor.

Denmark

Bernafon

Kongebakken 9
2765 Smørum
Danmark
CVR-nr.: 33763557

4445 2500

Kundeservice for høreapparatbrugere

E-mail: brugerservice@bernafon.dk
Tlf.: 4445 2520
Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 8-16
(der er mindst kø om eftermiddagen)

Reparation af høreapparater

Send dine Bernafon høreapparater til:
Bernafon A/S
Sundbyvej 19
7752 Snedsted
Vedlæg venligst en beskrivelse af problemet.
Se info vedr. reparationstid nedenfor.

Batteribestilling

Tlf.: 5353 0060
Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 8-16
(der er mindst kø om eftermiddagen)

Reparation af høreapparater

Vi bestræber os altid på, at dit høreapparat bliver repareret og sendt retur hurtigst muligt. Vi bruger altid prioriteret forsendelse (fx Quickbrev), når vi sender noget retur til dig. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 10 dage, før vi modtager dit høreapparat, hvis du sender det til os som standardbrev. Hvis du ønsker at få høreapparatet hurtigere retur, er det vigtigt, at du sender det som Quickbrev eller lignende.