Sådan bruger du funktionen Find mine høreapparater

Find ud af, hvordan du bruger Bernafon App til at vise, hvor dine høreapparater befinder sig, så du kan finde dem, hvis du får forlagt dem.

Før du går i gang

1

For at aktivere funktionen Find mine høreapparater i Bernafon App skal du indstille placeringsadgangen til "Altid". Sådan gør du:

• Gå ind i din telefons indstillinger
  • Scroll ned til Bernafon App
  • Tryk på appen, og indstil placeringsadgangen til 'Altid'
2

Download Bernafon App

Du har brug for Bernafon App for at benytte funktionen Find mine høreapparater.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Har du forlagt dine høreapparater?

Det er nemt at forlægge sine høreapparater. De kan også falde af, mens du går eller tager tøj af. Det er aldrig sjovt at skulle lede efter dem.

Heldigvis indeholder moderne høreapparater teknologi, der kan hjælpe dig med at finde dine høreapparater.

Hvordan fungerer funktionen Find mine høreapparater?

Med Bernafon App til iPhone og Android kan du bruge din telefon til at vise dig, hvor dine høreapparater er, så du kan se, hvilken retning du skal gå i, og om du kommer tættere på dem. Appen opretter forbindelse til dine høreapparater via trådløs Bluetooth®-teknologi og bruger din telefons GPS.

Sådan bruger du Bernafon App til at finde dine høreapparater

1

Åbn Bernafon App

2

Tryk på høreapparatikonet

3

Tryk på Find mine høreapparater

4

Appen kan bede dig om at tillade adgang til placering

Du skal give appen adgang til din placering for at kunne finde dine høreapparater.

5

Indstil placeringsadgangen til 'Altid'.

Sådan finder du dine høreapparater, hvis du har forlagt dem

Når du trykker på Find mine høreapparater, vil din telefon begynde at søge efter dine høreapparater via Bluetooth-teknologi. Den viser et kort over dine omgivelser. På kortet er dine høreapparater vist med et høreapparatikon.

Et grønt høreapparatikon betyder, at høreapparatet er forbundet til din telefon.

Et rødt høreapparatikon betyder, at dit høreapparat ikke længere er forbundet til din telefon.

Hvis din telefon mister forbindelsen til høreapparaterne, kan du se dato og klokkeslæt for, hvornår de sidst var forbundet.

De to bjælker øverst på skærmen viser, hvor tæt du er på hvert høreapparat.

Bevæg dig langsomt hen mod dine høreapparater, så din telefon kan følge med, og du ikke kommer til at træde på dine høreapparater.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan finde et forlagt høreapparat?

Afhængigt af hvor du har fået eller købt dine høreapparater, kan du måske få nye høreapparater gratis eller få dækket nogle af omkostningerne. Hvis ikke, er det også en god idé at kontakte din forsikring for at finde ud af, om dine høreapparater er dækket.

Find din nærmeste hørespecialist