Billede af Alan Robinson

Bernafon True Stories

Alan Robinson, byrådsmedlem i Adlington, England

Lokalsamfundet er vigtigt for mig

Velkommen til Adlington i Lancashire, hvor Alan arbejder som byrådsmedlem og som dj på en radiostation. Selvsikkert og karismatisk går han ud og møder folk og samler dem omkring projekter, der gør lokalsamfundet til et pænere sted. Eftersom hans Bernafon høreapparater har indbygget trådløs teknologi, kan han streame lyd fra Bluetooth®-enheder, såsom smartphones, direkte til hans ører, så han ikke går glip af noget.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ezfwdr5j8NI?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail for videoen om Alan Robinson
Trådløs fleksibilitet

Trådløs fleksibilitet

Bernafon høreapparater kan bruges ligesom et stereoheadset til at streame telefonsamtaler, tv og andre lydkilder direkte til dine høreapparater ved blot et par få tryk på din smartphone. Skab forbindelse til omverdenen – den er din.

Mand med Bernafon høreapparater, der arbejder på en radiostation, sidder ved et bord og taler med en dame

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at skabe relationer til de mennesker, der betyder noget for os, og gør det muligt for os at deltage i de øjeblikke, vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater har branchens mest avancerede høreteknologi og bygger på mere end 70 års knowhow. De sikrer, at tale og andre vigtige lyde er, som de burde være. Fordi det er mere end bedre hørelse - det er hvad, den giver dig.

Mere om høreapparater

Bernafon høreløsninger

Andre True Stories

 • Dietmar Ludewig

  Naturen er en inspiration

  Dietmar Ludewig, selvstændig håndværker i Bern, Schweiz

 • John Guttink

  Udsigten fra oven

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

 • Billede af Virginie Delalande

  Vi er alle rige på vores forskelligheder

  Virginie Delalande, advokat, coach og foredragsholder fra Frankrig

 • En ingrediens til succes

  Jean-François Bérard, køkkenchef i La Cadière-d’Azur, Frankrig