Bernafon brugerhistorie

Virginie Delalande, advokat, coach og foredragsholder, Frankrig

Vi har alle vores forskelligheder

Virginie er et af de mennesker, der ikke kan sidde stille. Hun er foredragsholder og coach, og hun er den første advokat med et kraftigt høretab i Frankrig. Hun sætter en stor ære i at motivere andre mennesker til at se igennem deres begrænsninger og få dem til at udnytte deres fulde potentiale både arbejdsmæssigt og i livet generelt. Med hendes Bernafon høreapparater navigerer hun gennem hendes travle dag med selvtillid og sindsro.

Alle decibel – maksimal ydeevne

Nogle brugere har brug for al den forstærkning, som de kan få – og Bernafon høreapparater skuffer bestemt ikke. Med enestående signalprocessering giver de en lydgengivelse, der er så præcis og klar som muligt. Tøv ikke med at sigte højt.

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at skabe relationer til de mennesker, der betyder noget for os, og gør det muligt for os at deltage i de øjeblikke, vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater har branchens mest avancerede høreteknologi, der bygger på mere end 75 års knowhow. De sikrer, at tale og andre vigtige lyde er, som de burde være. Fordi det handler om mere end bedre hørelse – det er hvad, den giver dig.

A pair of grey Leox hearing aids with a hook.

Produkter

Høreapparater

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Tilbehør

Høreapparater

Historier fra folk med høretab

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Når jeg kommunikerer med kunder og arkitekter, er det meget vigtigt for mig, at jeg forstår, hvad der bliver sagt. (...) Takket være Bernafons høreapparater kan jeg igen forstå, hvad der bliver sagt.

Dietmar Ludewig

Selvstændig håndværker, Schweiz

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Med Bernafon høreapparaterne kan jeg høre fuglene og flyene, der passerer. Alt lyder så klart.

Alan Robinson

Byrådsmedlem, England

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Lidt efter lidt hører jeg bedre og bedre. Jeg fungerer godt på arbejdet, i hverdagen og sammen med mennesker.

Jean-François Bérard

Køkkenchef, Frankrig