Bernafon høreapparatbruger Dietmar Ludewig arbejder på hans projekt

Bernafon True Stories

Dietmar Ludewig,
selvstændig håndværker
i Bern, Schweiz

Naturen er en inspiration

Mød Dietmar, en dygtig håndværker, der arbejder med projekter og kunst i metal i Bern, hovedstaden i Schweiz. Hans job får ham væk fra værkstedet og ud i naturen, hvor han finder inspiration til at gøre hvert enkelt projekt specielt og unikt. Hans Bernafon høreapparater er fyldt med smart teknologi, der hjælper ham med at forstå lydene omkring ham - uanset om han er dybt inde i skoven eller på værkstedet, hvor han taler med en kunde om en ordre. 

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/KO4l3CcwDwE?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Billede af videoen om Dietmar Ludewig
Billede af Dietmar Ludewig

Lydbehandling i realtid

Bernafon høreapparater gør mere end at forstærke de svage lyde og dæmpe de høje. De er intelligente enheder, der analyserer lydmiljøet, du befinder dig i, og som dynamisk tilpasser sig ændringer, mens de opstår. Få en mere komplet lydoplevelse. 

Bernafon høreapparatbruger Dietmar er i sit værksted og taler med en kunde

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at skabe relationer til de mennesker, der betyder noget for os, og gør det muligt for os at deltage i de øjeblikke, vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater har branchens mest avancerede høreteknologi og bygger på mere end 70 års knowhow. De sikrer, at tale og andre vigtige lyde er, som de burde være. Fordi det er mere end bedre hørelse - det er hvad, den giver dig.

Mere om høreapparater

Bernafon høreløsninger

Andre True Stories

 • John Guttink

  Udsigten fra oven

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

 • Alan Robinson

  Lokalsamfundet er vigtigt for mig

  Alan Robinson, byrådsmedlem i Adlington, England

 • Billede af Virginie Delalande

  Vi er alle rige på vores forskelligheder

  Virginie Delalande, advokat, coach og foredragsholder fra Frankrig

 • En ingrediens til succes

  Jean-François Bérard, køkkenchef i La Cadière-d’Azur, Frankrig