Bernafon True Stories

Jean-François Bérard,
køkkenchef i La Cadière-d’Azur, Frankrig

En ingrediens til succes

Jean-François er ejer af og køkkenchef i en trendy Michelin-restaurant på den franske riviera. Det kræver erfaring og kreativitet at drive et succesfuldt køkken, men det kræver også stærke kommunikations- og organisatoriske færdigheder. Som barn mistede Jean-François 80 % af sin hørelse, men han var fast besluttet på, at det ikke skulle komme i vejen for hans drømme. Nu giver hans Bernafon høreapparater ham optimal taleforståelse i støjfyldte omgivelser, så han kan mestre sine opgaver med selvtillid og stil.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/8xInJPfDK2M?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Forstærkning i realtid i hurtigtskiftende omgivelser

Den seneste generation af Bernafon høreapparater har en bemærkelsesværdig kraftfuld integreret mikrochip og bruger en kombination af systemer, der samtidig analyserer og tilpasser sig det lydmiljø, du befinder dig i. Dette sikrer, at forstærkningen af lyden sker i realtid, hvilket forbedrer taleforståelsen i både rolige og støjende omgivelser. 

Mere om høreapparater

Trådløs konnektivitet

Takket være den nyeste Bluetooth® Low Energy teknologi kan Bernafon høreapparater bruges ligesom et stereoheadset til at streame lyden fra din telefon, dit tv eller andre lydkilder direkte til dine ører. Alt der skal til er blot et par tryk på din smartphone.

Bernafon høreløsninger

Andre True Stories

 • Dietmar Ludewig

  Naturen er en inspiration

  Dietmar Ludewig, selvstændig håndværker i Bern, Schweiz

 • John Guttink

  Udsigten fra oven

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

 • Billede af Virginie Delalande

  Vi er alle rige på vores forskelligheder

  Virginie Delalande, advokat, coach og foredragsholder fra Frankrig

 • Alan Robinson

  Lokalsamfundet er vigtigt for mig

  Alan Robinson, byrådsmedlem i Adlington, England