Bernafon True Stories

John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

Udsigten fra oven

Johns hobby er at flyve og nyde udsigten over det hollandske landskab fra oven. Men det er ikke kun fornøjelse - vejr, højde og den omgivende trafik kræver konstant overvågning. Og for at sikre en problemfri flyvning kræver det en effektiv kommunikation med andenpiloten og kontroltårnet fra start til touchdown. Hans Bernafon høreapparater har en teknologi, der fungerer i de mest udfordrende lyttemiljøer, og som giver ham en forbedret taleforståelse og dæmpning af ubehagelig støj. Selv 5.000 fod over jorden.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/7jxVZ3DVpjQ?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Optimal taleforståelse

Bernafons nyeste generation af høreapparater prioriterer samtaler. De indeholder smarte signalbehandlingsteknologier og forstærker tale og reducerer støj med bemærkelsesværdig nøjagtighed. Dette gør det mindre anstrengende at lytte - selv i situationer, hvor flere personer taler. Gør dig klar til at deltage i de samtaler, du er interesseret i.

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at skabe relationer til de mennesker, der betyder noget for os, og gør det muligt for os at deltage i de øjeblikke, vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater har branchens mest avancerede høreteknologi og bygger på mere end 70 års knowhow. De sikrer, at tale og andre vigtige lyde er, som de burde være. Fordi det er mere end bedre hørelse - det er hvad, den giver dig.

Mere om høreapparater

Bernafon høreløsninger

Andre True Stories

  • Naturen er en inspiration

    Dietmar Ludewig, selvstændig håndværker i Bern, Schweiz

  • Lokalsamfundet er vigtigt for mig

    Alan Robinson, byrådsmedlem i Adlington, England

  • Vi er alle rige på vores forskelligheder

    Virginie Delalande, advokat, coach og foredragsholder fra Frankrig