Tilpasningssoftwaren Oasisnxt

En effektiv tilpasning med Oasisnxt

Oasisnxt er tilpasningssoftwaren til Bernafon høreapparater. Den er særdeles intuitiv og har mange muligheder for individuel tilpasning. Uanset om du er i en konsultation, i en programmerings- eller finjusteringsproces, så byder Oasisnxt på alle de rette værktøjer til en brugervenlig og ligetil tilpasning. Læs mere om, hvordan du bruger Oasisnxt i vore Topics in Amplification.

Effektive og enestående tilpasningsfunktioner kendetegner Oasisnxt softwaren.

 • In situ-audiometri

  In situ-audiometri sigter efter en mere præcis første tilpasning til brugerne. Med in situ-audiogrammet udgør forskellige aspekter af tilpasningen som bl.a. slangelængde, ventilation og restvolumen i øregangen automatisk en del af beregningen.

 • REMfit™

  Opnå en mere præcis tilpasning, samtidig med at du sparer tid med REMfit™. Den udfører verificering ved brug af speech mapping og justerer automatisk høreapparatets gain baseret på målingerne, der alle er i Oasisnxt.

 • Overfør indstillinger

  Med overførsel af tilpasning kan du overføre indstillinger på tværs af forskellige høreapparatmodeller, familier, teknologiniveauer og spare tid i din daglige praksis.

 • Automatiske tilvænningstrin

  Automatiske tilvænningstrin hjælper brugeren med at vænne sig til de nye høreapparater i hans/hendes eget tempo. Gain øges automatisk baseret på den hastighed, der bedst passer den enkelte bruger.

Oasis Firmware Updater

Hold altid firmwaren i Bernafon høreapparater og tilbehør opdateret. Funktionsforbedringer, kompatiblitetsforbedringer og meget andet installeres med nogle få klik.

SoundStudio – et værktøj til rådgivning, tilpasning og finjustering 

Brug SoundStudio til at demonstrere fordelene for brugeren ved et høreapparat. SoundStudio er en 3D-lydgenerator, der simulerer virkelige miljøer og hverdagens lyttesituationer i tilpasningsrummet. Læs mere om, hvordan du bruger SoundStudio i vores Topics in Amplification.

Download SoundStudio

Oplev Oasisnxt

Se denne video for at få mere at vide om de seneste nyheder i Oasisnxt. Gå til vores bibliotek, hvis du gerne vil læse more about Oasisnxt.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/047rxtBetNA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Udgivelsesoversigt

Download Oasisnxt

Start tilpasning af Bernafon høreapparater med den seneste version af Oasisnxt.

Download Oasisnxt

Har du ikke et Bernafon login endnu

Opret en konto og få adgang til Oasisnxt tilpasningssoftwaren, tekniske publikationer, instruktionsvideoer og meget mere.

Vil du gerne vide mere om Oasisnxt?

Gå til bibliotek og tilgå nyttige brugervejledninger, undervisningsmoduler og korte instruktionsvideoer.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til tilpasningssoftwaren, bedes du kontakte vores tekniske support. Du bedes have følgende informationer klar, når du kontakter os:

 • Handler det om Oasisnxt eller en tidligere version af Oasis?
 • Hvilket operativsystem anvender du, og er servicepakken installeret?
 • Hvilke høreapparater prøver du at tilpasse?
 • Hvilken grænseflade fx FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink osv. benytter du?

Kontakt