Et netværk af forbundne røde og blå prikker, som symboliserer den digitale verden i vores tilpasningssoftware Oasisnxt

Tilpasningssoftwaren Oasisnxt

En effektiv tilpasning med Oasisnxt

Oasisnxt er tilpasningssoftwaren til Bernafon høreapparater. Den er særdeles intuitiv og har mange muligheder for individuel tilpasning. Uanset om du er i en konsultation, i en programmerings- eller finjusteringsproces, så byder Oasisnxt på alle de rette værktøjer til en brugervenlig og ligetil tilpasning. Læs mere om, hvordan du bruger Oasisnxt i vores Topics in Amplification.

Effektive og enestående tilpasningsfunktioner kendetegner Oasisnxt softwaren.

 • Skærmbillede af Fitting Assistant i Bernafons tilpasningssoftware Oasisnxt

  Fitting Assistant

  Fitting Assistant i tilpasningssoftwaren Oasisnxt gør det nemmere at foretage finjusteringer. Assistenten foreslår ændringer i gain og/eller funktioner. Forslagene er baseret på en række udsagn fra brugere og har til formål at optimere brugeroplevelsen.

 • Remote Fitting

  Bernafon Remote Fitting gør det muligt for dig at yde online support til dine brugere på et fælles aftalt tidspunkt.

 • In situ-audiometri

  In situ-audiometri sigter efter en mere pæcis første tilpasning til brugerne. Med in situ-audiogrammet udgør forskellige aspekter af tilpasningen som bl.a. slangelængde, ventilation og restvolumen i øregangen automatisk en del af beregningen. In situ-audiometri kan nu også foretages via Remote Fitting.

 • Individualiseringsværktøj

  Individualiseringsværktøjet vurderer din brugers måde at opfatte og foretrække lyd på. Svarene på fem vigtige spørgsmål påvirker direkte indstillingerne i tilpasningssoftwaren. Bernafon Alphas teknologi kan udnyttes til fulde, og brugerens tilfredshed med den første tilpasning optimeres.

 • Overfør indstillinger

  Med overførsel af tilpasning kan du overføre indstillinger på tværs af forskellige høreapparatmodeller, familier, teknologiniveauer og spare tid i din daglige praksis.

 • REMfit™

  Opnå en mere præcis tilpasning, samtidig med at du sparer tid med REMfit™. Den udfører verificering ved brug af speech mapping og justerer automatisk høreapparatets gain baseret på målingerne, der alle er i Oasisnxt.

Oasis Firmware Updater

Hold altid firmwaren i Bernafon høreapparater og tilbehør opdateret. Funktionsforbedringer, kompatiblitetsforbedringer og meget andet installeres med nogle få klik.

SoundStudio – et værktøj til rådgivning, tilpasning og finjustering 

Brug SoundStudio til at demonstrere fordelene for brugeren ved et høreapparat. SoundStudio er en 3D-lydgenerator, der simulerer virkelige miljøer og hverdagens lyttesituationer i tilpasningsrummet. Læs mere om, hvordan du bruger SoundStudio i vores Topics in Amplification.

Download SoundStudio

Udgivelsesoversigt

Download Oasisnxt

Start tilpasning af Bernafon høreapparater med den seneste version af Oasisnxt.

Download Oasisnxt

Har du ikke et Bernafon login endnu

Opret en konto og få adgang til Oasisnxt tilpasningssoftwaren, tekniske publikationer, instruktionsvideoer og meget mere.

Vil du gerne vide mere om Oasisnxt?

Gå i biblioteket og tilgå nyttige brugervejledninger, undervisningsmoduler og korte instruktionsvideoer.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til tilpasningssoftwaren, bedes du kontakte vores tekniske support. Du bedes have følgende informationer klar, når du kontakter os:

 • Handler det om Oasisnxt eller en tidligere version af Oasis?
 • Hvilket operativsystem anvender du, og er servicepakken installeret?
 • Hvilke høreapparater prøver du at tilpasse?
 • Hvilken grænseflade fx FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink osv. benytter du?

Kontakt os