1920x680_be_alpha_xt_hybrid_rings_right

Bernafon til professionelle

Læs mere om Bernafon Alpha XT høreapparater med næste niveau Hybrid Technology™.

Oversigt over høreapparater

Hybrid Technology logo of Bernafon Alpha XT hearing aids surrounded by red and blue circular lines on dark background

Hybrid Technology™ taget til det næste niveau

Med introduktionen af Alpha XT har Bernafon forbedret Hybrid Technology™ med Hybrid Sound Care™. Denne hybridfunktion beskytter mod vind- og kontaktstøj. Funktionen aktiveres i starten af processeringen og giver et renere signal til de andre funktioner i Hybrid Technology™ for bedre lyd uden at gå på kompromis.

Vælg hybrid

960x600_be_alpha_difference

Lad dem høre forskellen med Alpha høreapparater

En undersøgelse viser, at brugere af høreapparater med ældre teknologi er mindre tilfredse med deres høreapparater. I en klinisk test foretrak 74 % af de adspurgte brugere Alpha høreapparater frem for deres tidligere Bernafon høreapparater.1 Og Alpha høreapparater viste sig at levere en forbedring på 20 % i taleforståelsen i støj.3

Oversigt over høreapparater

Hvorfor skal du vælge Bernafon høreapparater?

Høreapparatbrugere fortæller om deres oplevelser og erfaringer med Bernafon Alpha. Læs om, hvordan Jean Marc og Rita Nigg rejser rundt i verden i deres mobilehome. Eller se videoen med høreapparatbrugeren Frits. Han spiller tennis i sin fritid og forklarer, hvorfor Bernafon Alpha var det rigtige valg for ham.

Alpha brugerhistorier

Genopladelige Bernafon Alpha høreapparater i midnight blue i den transportable oplader Charger Plus, der har åbent låg

Transportabel Charger Plus

Charger Plus er et perfekt tilbehør til Bernafon Alpha XT og Alpha høreapparater. Opladerens powerbank har strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Charger Plus gør Bernafons premium høreapparater endnu mere attrative for brugere med en aktiv livsstil.

Læs mere om Charger Plus

Nyt i tilpasningssoftwaren Oasisnxt

Funktionen “Husk volumenindstillinger” gemmer og husker brugerens foretrukne volumenindstillinger for deres høreapparatprogrammer. Brugeren behøver ikke længere manuelt at justere lydstyrken hver gang, at høreapparaterne tændes, eller et program skiftes, for nu kan høreapparaterne automatisk vende tilbage til den foretrukne volumenindstilling. Dataene fra denne funktion giver også en værdifuld indsigt i brugerens foretrukne volumenindstilling i Datalogging.

Download den nyeste version af Oasisnxt

Velkommen til Bernafons blog

Billede af et hvidt keyboard med to røde knapper med Bernafon logo og teksten Bernafon blog

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Er du interesseret i at læse indlæg på et højt fagligt og teknisk niveau, så er vores blog fuld af nyttig information for professionelle. Find indhold her, som du ikke finder andre steder og bidrag gerne med dine kommentarer og spørgsmål. Vær opmærksom på, at alle blogindlæggene er på engelsk.

Besøg bloggen

Illustration af en lås

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login

1 Præference baseret på et spørgeskema og SSQ12-C, der vurderer præferencen for Bernafon Alpha 9 med 19 Bernafon Viron 9 MNR T R brugere udført i en undersøgelse i november 2020 (n=19, gennemsnitsalder=68, PTA=44 dB HL).

2 EuroTrak-undersøgelse udført i flere lande om brugen af høreapparater udgivet af EHIMA (https://www.ehima.com/surveys/) & intern undersøgelse om høreapparatbrugere i 2025.

3 Speech Reception Threshold (GOSA) målt i en klinisk test udført i november 2020 med Viron 9 og Alpha 9 MNR T R høreapparater (n=19, gennemsnitsalderen=68, PTA=44 dB HL). 1,1 dB på en GOSA-test svarer til en forbedring på ca. 20 % i taleforståelsen.

Resultaterne er signifikante, medmindre andet er angivet.