Rødt/blåt billede af en dame, der danser ved siden af teksten MUSIC, Bernafon Alphas Hybrid Technology logo og en lydbølge

Bernafon for professionelle

Bernafon introducerer det nye program Music Experience med inspiration i hver tone.

Læs mere om Music Experience

Genopladelige Bernafon Alpha høreapparater i midnight blue placeret i den transportable oplader Charger Plus, der har åbent låg

Transportabel Charger Plus til Alpha miniRITE T R

Charger Plus er et perfekt tilbehør til Bernafon Alpha høreapparater. Opladerens powerbank har strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Charger Plus gør Alpha høreapparater endnu mere attrative for brugere med en aktiv livsstil.

Læs mere om Charger Plus

Bernafon Alpha - branchens første høreapparat med Hybrid Technology™

Alpha 9|7|5 fås som miniRITE T og i den genopladelige model miniRITE T R og har Bernafons mest avancerede teknologi, så brugernes individuelle behov og præferencer kan imødekommes.

Se oversigt over høreapparater

Udforsk Bernafons Hybrid Technology™

Lige som en hybridbil kombinerer Hybrid Technology™ to processeringstilgange i et hybridt system. Fordi to er bedre end et. Det kan arbejde selvstændigt eller sammen for at opnå den rette balance i utallige lyttesituationer.

Læs mere om Hybrid Technology™

Nyt i tilpasningssoftwaren Oasisnxt

Finjustering af Bernafon Alpha høreapparater bliver nemmere takket være den nye Fitting Assistant. Nu kan der også foretages in situ-audiometri via Remote Fitting.

Download seneste Oasisnxt

Leox Super Power | Ultra Power

Leox er Bernafons mest kraftfulde høreapparat med True Environment Processing™. Det er velegnet til brugere med svære til meget svære høretab. Leox har en af branchens kraftigste gainniveauer og højeste maksimale output. Og det indeholder nogle af de mest avancerede teknologier på markedet for øjeblikket.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Bernafons marketingprogram

Vi hjælper dig med at skabe interesse for Bernafons høreløsninger. Uanset om det drejer sig om annoncer, brochurer eller dekoration til høreklinikken, så kan du få hjælp til at promovere Bernafon og din høreklinik.

Læs mere om Bernafons marketingprogram

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login