Sådan forholder Bernafon sig til coronasituationen

I Bernafon bakker vi op om Sundhedsstyrelsens minimering af spredningen af coronavirus og følger tæt de lokale myndigheders anbefalinger. For at sikre vores kunder, brugere og medarbejdere bedst muligt har vores moderselskab Demant fremsat en række anbefalinger, der vil opdateres løbende.
Læs anbefalingerne (engelsk).

Kundeservice holder åbent som normalt mellem kl. 8-16,
og reparationer samt service udføres fortsat.

Kontaktinformation:

Kundeservice tlf.: 39 17 71 10
Batteribestilling tlf.: 39 17 74 44
Bernafon A/S tlf.: 70 22 72 18

Slip spontaniteten løs

Leox Super Power | Ultra Power

Leox er Bernafons kraftigste True Environment Processing™ høreapparat. Det er velegnet til brugere med kraftige til meget kraftige høretab. Leox har en af branchens kraftigste gainniveauer og højeste MPO. Og det har nogle af de mest sofistikerede teknologier på markedet i dag.

Leox 7|3

Naturlig lyd i realtid

True Environment Processing™ høreapparater fra Bernafon leverer den mest naturlige lyd muligt. Den superhurtige registrering og behandling af lyd med Bernafons DECS™ teknologi giver brugerne mere præcis information om omgivelserne i realtid. Dette giver brugerne mulighed for at fokusere på at høre det, der er vigtigt, samtidig med at det naturlige lydbillede bevares.

Mere om DECS™

Bernafons bedste inden for teknologi og udvalg

Viron er Bernafons premium True Environment Processing™ høreapparat. Det får enhver situation til at lyde mere naturlig for brugerne. Høreapparaterne kan fås i en række bag-øret-modeller og har den nyeste DECS™ teknologi.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/wE_IPkUQ4Ao" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron Li-ion genopladeligt
miniRITE T R

Med Viron miniRITE T R kan dine brugere glemme alt om at skulle skifte batterier eller medbringe ekstra batterier. Kun 3 timers opladning giver strøm til en hel dags brug inklusive streaming og telefonsamtaler. Viron miniRITE T R er Bernafons første høreapparat med et genopladeligt litium-ion-batteri.

Høreapparat-oversigt:
Et hurtigt og nemt overblik over alle Bernafon produkter.

newsletter_website

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om høreapparater, tilbehør og høretab.

Tilmeld

Bernafons garantipakke

Bernafons garantipakke dækker tab af høreapparat samt skader forårsaget af hændelige uheld. Har du en kunde, der har købt Bernafon høreapparater sammen med Bernafons fordelagtige garantipakke, og ønsker du at gøre brug af garantien, så bedes du udfylde skadesanmeldelsen.

 

Oasisnxt tilpasningssoftware

En ny version er frigivet
Oasisnxt 2019.2

Alt om Oasis

Få adgang til mere information

Fordelene ved at have et login til den professionelle sektion på Bernafons website er mange. Her kan du fx få adgang til biblioteket med marketingmaterialer, den nyeste tilpasningssoftware og produktinformation.

Anmod om login