Kvinde og 2 mænd med Bernafon Alpha høreapparater ved tegning af lynx, bjørn og ugle med miniBTE T R- og Hybrid Technology-logo

Bernafon for professionelle

Bernafon Alpha-familien vokser. Udforsk de nye miniBTE-modeller og performance-niveauer.

Se oversigt over høreapparater

Rødt, lilla og blåt Hybrid Technology™ logo på sort baggrund

Hybrid Technology™ med ny brugerundersøgelse

Lige som en hybridbil kombinerer Hybrid Technology™ to processeringstilgange i et hybridt system. Fordi to er bedre end et. Det kan arbejde selvstændigt eller sammen for at opnå den rette balance i utallige lyttesituationer. Se, hvordan Alpha-brugere vurderer ydeevnen af Hybrid Technology™ i forskellige lyttesituationer.

Læs mere om Hybrid Technology™

Kvindelig violinist med Bernafon Alpha høreapparater, der nyder musikoplevelsen

Inspiration i hver tone

Bernafon Alpha høreapparater har musikprogrammet Music Experience, som giver en velafbalanceret lyd i høj kvalitet, så musikken kan nydes fuldt ud. Testresultater viser musikprogrammets fremragende egenskaber blandt musikere. Find også tips til finjustering for at individualisere programmet til brugernes behov.

Udforsk Music Experience

Hvorfor skal du vælge Bernafon høreapparater?

Høreapparatbrugere fortæller om deres oplevelser og erfaringer med Bernafon Alpha. Læs om, hvordan Jean Marc og Rita Nigg rejser rundt i verden i deres mobilehome. Eller se videoen med høreapparatbrugeren Frits. Han spiller tennis i sin fritid og forklarer, hvorfor Bernafon Alpha var det rigtige valg for ham.

Alpha brugerhistorier

Genopladelige Bernafon Alpha høreapparater i midnight blue i den transportable oplader Charger Plus, der har åbent låg

Transportabel Charger Plus til Alpha miniRITE T R

Charger Plus er et perfekt tilbehør til Bernafon Alpha høreapparater. Opladerens powerbank har strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Charger Plus gør Alpha høreapparater endnu mere attrative for brugere med en aktiv livsstil.

Læs mere om Charger Plus

Velkommen til Bernafons blog

Billede af et hvidt keyboard med to røde knapper med Bernafon logo og teksten Bernafon blog

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Er du interesseret i at læse indlæg på et højt fagligt og teknisk niveau, så er vores blog fuld af nyttig information for professionelle. Find indhold her, som du ikke finder andre steder og bidrag gerne med dine kommentarer og spørgsmål. Vær opmærksom på, at alle blogindlæggene er på engelsk.

Besøg bloggen

Illustration af en lås

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login