Bernafon til professionelle

Læs mere om Bernafon Alpha XT høreapparater med næste niveau Hybrid Technology™.

Oversigt over høreapparater

Hybrid Technology logo of Bernafon Alpha XT hearing aids surrounded by red and blue circular lines on dark background

Hybrid Technology™ taget til det næste niveau

Med introduktionen af Alpha XT har Bernafon forbedret Hybrid Technology™ med Hybrid Sound Care™. Denne hybridfunktion beskytter mod vind- og kontaktstøj. Funktionen aktiveres i starten af processeringen og giver et renere signal til de andre funktioner i Hybrid Technology™ for bedre lyd uden at gå på kompromis.

Vælg hybrid

Kvindelig violinist med Bernafon Alpha høreapparater, der nyder musikoplevelsen

Inspiration i hver tone

Bernafon Alpha XT og Alpha høreapparater har musikprogrammet Music Experience, som giver en velafbalanceret lyd i høj kvalitet, så musikken kan nydes fuldt ud. Testresultater viser musikprogrammets fremragende egenskaber blandt musikere. Find også tips til finjustering for at individualisere programmet til brugernes behov.

Udforsk Music Experience

Hvorfor skal du vælge Bernafon høreapparater?

Høreapparatbrugere fortæller om deres oplevelser og erfaringer med Bernafon Alpha. Læs om, hvordan Jean Marc og Rita Nigg rejser rundt i verden i deres mobilehome. Eller se videoen med høreapparatbrugeren Frits. Han spiller tennis i sin fritid og forklarer, hvorfor Bernafon Alpha var det rigtige valg for ham.

Alpha brugerhistorier

Genopladelige Bernafon Alpha høreapparater i midnight blue i den transportable oplader Charger Plus, der har åbent låg

Transportabel Charger Plus

Charger Plus er et perfekt tilbehør til Bernafon Alpha XT og Alpha høreapparater. Opladerens powerbank har strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Charger Plus gør Bernafons premium høreapparater endnu mere attrative for brugere med en aktiv livsstil.

Læs mere om Charger Plus

Nyt i tilpasningssoftwaren Oasisnxt

Samtaledata registrerer brugerens omgivelses- og samtaledata over tid. Denne datalogging giver et værdifuldt input til den videre rådgivning af brugeren.

Download den nyeste version af Oasisnxt

Quiz om tips til finjustering af musik

Hvor meget ved du om Bernafons musikprogram Music Experience og tilpasning af musikere? Tjek din viden ved at tage vores quiz.

Start

Velkommen til Bernafons blog

Billede af et hvidt keyboard med to røde knapper med Bernafon logo og teksten Bernafon blog

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Er du interesseret i at læse indlæg på et højt fagligt og teknisk niveau, så er vores blog fuld af nyttig information for professionelle. Find indhold her, som du ikke finder andre steder og bidrag gerne med dine kommentarer og spørgsmål. Vær opmærksom på, at alle blogindlæggene er på engelsk.

Besøg bloggen

Illustration af en lås

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login