Bernafon for professionelle

 

Bernafon Alpha - branchens første høreapparat med Hybrid Technology™

Alpha 9|7|5 fås i den genopladelige model miniRITE T R og har Bernafons mest avancerede teknologi, så det kan imødekomme brugernes individuelle behov og præferencer.

Se oversigt over høreapparater

Udforsk Bernafons Hybrid Technology™

Lige som en hybridbil kombinerer Hybrid Technology™ to processeringstilgange i et hybridt system. Fordi to er bedre end et. Det kan arbejde selvstændigt eller sammen for at opnå den rette balance i utallige lyttesituationer.

Læs mere om Hybrid Technology™

Viron. Tættere på virkeligheden.

Viron er et høreapparat med True Environment Processing™, der får enhver situation til at lyde mere naturlig for brugerne. Høreapparaterne fås i en række BTE-modeller inklusive den genopladelige miniRITE T R (Li-ion) . Viron har Bernafons DECS™-teknologi.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron. Afprøvet og testet med erfarne musikere.

Klinisk undersøgelse viser, hvor effektiv Viron er i livemusik-indstillingen. Musikere tilpasset med Viron opnår en højere lydkvalitet og foretrækker deres musikprogram, når de spiller musik.

Læs undersøgelsen

Populær genopladelig Li-ion miniRITE T R model

Med Viron miniRITE T R kan brugerne glemme alt om at skulle skifte batterier eller medbringe ekstra batterier. Kun 3 timers opladning giver strøm til en hel dag inklusive streaming og telefonsamtaler.

Alt om genopladelighed

Leox til alle aldre

Leox høreapparater er lige velegnede til voksne, mindre børn samt teenagere. Læs vores Topics in Amplification om Leox til børn og unge, og se hvordan denne løsning dækker deres behov.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox er Bernafons mest kraftfulde høreapparat med True Environment Processing™. Det er velegnet til brugere med svære til meget svære høretab. Leox har en af branchens kraftigste gainniveauer og højeste maksimale output. Og det indeholder nogle af de mest avancerede teknologier på markedet for øjeblikket.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login