Den nye dynamik inden for hørelse

Udforsk og sammenlign de nyeste Zerena høreapparater med den innovative DECS™ teknologi

 • miniRITE

  Zerena 9|7|5 miniRITE er et lille og stilfuldt receiver-in-the-ear høreapparat velegnet til et mildt til et meget kraftigt høretab. Zerena miniRITE leveres med miniFit systemet, der har fire forskellige styrkeniveauer og et bredt udvalg af domes og specialtilpassede ørepropper.

 • miniRITE T

  Zerena 9|7|5 miniRITE T er et lille og stilfuldt receiver-in-the-ear høreapparat velegnet til et mildt til et meget kraftigt høretab. Det har telespole og to trykknapper. Zerena miniRITE T leveres med miniFit systemet, der har fire styrkeniveauer og et bredt udvalg af domes og specialtilpassede ørepropper.

 • BTE 105

  Zerena 9|7|5 BTE 105 er Bernafons kraftigste og mest avancerede høreapparat til brugere med et moderat til et meget kraftigt høretab. Zerena BTE 105 fås med hook og er kompatibelt med miniFit tyndslangesystemet, som kan tilpasses med en række specialtilpassede ørepropper og domes.

 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Guld
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk direktionalitet

  Dynamisk støjreduktion
  2 indstillinger

  4 indstillinger
  Dynamic Amplification Control™  
  Tale i støj

  Komfort i støj
  6 indstillinger

  4 indstillinger
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Sølv
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk direktionalitet

  Dynamisk støjreduktion
  1 indstillinger

  4 indstillinger
  Dynamic Amplification Control™  
  Tale i støj

  Komfort i støj
  4 indstillinger

  2 indstillinger
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Bronze
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk direktionalitet

  Dynamisk støjreduktion
  1 indstillinger

  3 indstillinger
  Dynamic Amplification Control™  
  Tale i støj

  Komfort i støj
  2 indstillinger

  -
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


Udforsk og sammenlign vores produkter

 • Intet kompromis med hensyn til kommunikation og tilslutningsmuligheder


  Høreapparater i denne kategori giver en fordelagtig kombination af bedre hørelse, mulighed for tilslutning til Bluetooth®-enheder og god værdi for pengene. Naturlig lydgengivelse og taleforståelighed i udfordrende lyttesituationer med skiftende baggrundsstøj er en prioritet.

  Høreapparaterne giver en kraftig reduktion af generende baggrundsstøj, uden at der bliver gået på kompromis med taleforståeligheden. Nem kommunikation med trådløs tilslutning til en bred vifte af audio- og kommunikationsenheder, såsom mobiltelefoner og tv er mulig. Det perfekte valg for prisbevidste mennesker, der ikke vil gå på kompromis med kommunikation og tilslutningsmuligheder.

 • Forbedret komfort


  Avanceret høreapparatteknologi i et mellemklasses kategori 5-høreapparat gør en forskel. Naturtro lydgengivelse og forbedret taleforståelse i mange lyttesituationer gør samtaler mere behagelige og mindre trættende. Med avancerede dynamiske støjreguleringssystemer kan generende støj effektivt undertrykkes.

  Særligt reduceres pludselig kortvarig støj såsom klirrende bestik og knitren fra en avis. Høreapparaterne kan trådløst tilsluttes til en mobiltelefon, tv, GPS-system, digitale musikafspillere osv. Det perfekte valg for mennesker, der ønsker, at det skal være nemmere og mere behageligt at lytte.

 • Højkvalitets høreapparater, der ikke lader meget tilbage at ønske


  Avancerede funktioner i kategori 7-høreapparater leverer imponerende lydkvalitet i alle lyttesituationer. Alle lyde lige fra taleelementer til lyde fra omgivelserne og underholdning forstærkes naturligt og præcist med automatisk fokus på tale i skiftende og støjende omgivelser.

  Højfrekvente lyde, såsom konsonanter i tale og fuglesang, opfattes mere naturlige, og højfrekvente elementer, som børns stemmer, er nemmere at forstå. Uønskede høje og svage baggrundslyde, herunder generende vindstøj, reduceres i høj grad. Muligheden for brugertilpasning er stor, og der er naturligvis også mulighed for trådløs tilslutning. Det perfekte valg for mennesker, der ønsker brugervenlige høreapparater, der har mange avancerede funktioner, og som giver et højt niveau af lyttekomfort.

 • Den nyeste og mest avancerede høreapparatteknologi til det krævende klientel


  Kategori 9-høreapparater markerer et kvantespring fra adaptive til dynamiske høreapparater. State-of-the-art høreapparatteknologi med dynamiske funktioner og funktionaliteter, der opfylder de mange behov og præferencer i de mest udfordrende lyttesituationer. Bernafons proprietære teknologi er baseret på en konstant analyse af lydmiljøet, hvilket gør det muligt hurtigt at reagere på aktive og hurtigt skiftende miljøer.

  Hvis du ønsker den bedste lyd, når du lytter til musik og går i biografen, så anbefaler vi disse høreapparater. Med trådløse tilslutningsmuligheder og det største antal muligheder for individualisering passer disse høreapparater til alle - fra musikere til forretningsfolk til dig og mig. Det perfekte valg for aktive mennesker på udkig efter et høreapparat med den nyeste og mest avancerede høreapparatteknologi.

Bernafons garantipakke

Bernafons garantipakke dækker tab af høreapparat samt skader forårsaget af hændelige uheld. Har du en kunde, der har købt Bernafon høreapparater sammen med Bernafons fordelagtige garantipakke, og ønsker du at gøre brug af garantien, så bedes du udfylde skadesanmeldelsen.

 

Udforsk den nye dynamik inden for hørelse

Et kvantespring inden for dynamiske funktioner er opnået med den fremragende DECS™-teknologi

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=d5a9a2f99d10cdea0ac3f5d144742375&source=embed&photo%5fid=17399104" width="1280" height="720" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Få mere gang i klinikken

 BeFlex er et helt nyt tilpasnings- og rådgivningskoncept, der har potentiale til at revolutionere dine daglige aktiviteter.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/405GrnGz1MA?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]

Oasisnxt tilpasningssoftware

En ny version er udgivet
Oasisnxt 2017.2

Alt om Oasis

Få adgang til mere information

Fordelene ved at have et login til den professionelle sektion på Bernafons website er mange. Her kan du fx få adgang til biblioteket med marketingmaterialer, den nyeste tilpasningssoftware og produktinformation.

Anmod om login