Bernafon for professionelle

 

Viron til vidt forskellige behov

Viron kan nu fås i alle Bernafons høreapparatkategorier, så de kan imødekomme brugernes individuelle behov og præferencer.

Høreapparatoversigt

 

Branchens første True Environment Processing™ høreapparater

Med Bernafons filosofi om at levere den mest naturlige lyd overhovedet mulig, vil brugere opleve en lyd, der er tættere på virkeligheden. Den superhurtige registrering og behandling af lyd giver brugere mere præcis information om omgivelserne i realtid.

Viron. Tættere på virkeligheden.

Viron er et høreapparat med True Environment Processing™, der får enhver situation til at lyde mere naturlig for brugerne. Høreapparaterne kan fås i en række BTE-modeller inklusive den genopladelige miniRITE T R (li-ion) . Viron har den seneste Bernafon DECS™-teknologi.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron. Afprøvet og testet med erfarne musikere.

Ny klinisk undersøgelse viser, hvor effektiv Viron er i livemusik-indstillingen. Musikere tilpasset med Viron opnår en højere lydkvalitet og foretrækker deres musikprogram, når de spiller musik.

Læs undersøgelsen

Fordelene ved Viron Li-ion genopladeligt miniRITE T R

Med Viron miniRITE T R kan brugerne glemme alt om at skulle skifte batterier eller medbringe ekstra batterier. Kun 3 timers opladning giver strøm til en hel dag inklusive streaming og telefonsamtaler.

Alt om genopladelighed

Leox til alle aldre

Leox høreapparater er lige velegnede til voksne, mindre børn samt teenagere. Læs vores Topics in Amplification om Leox til børn og unge, og se hvordan denne løsning dækker deres behov.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox er Bernafons mest kraftfulde høreapparat med True Environment Processing™. Det er velegnet til brugere med svære til meget svære høretab. Leox har en af branchens kraftigste gainniveauer og højeste maksimale output. Og det indeholder nogle af de mest avancerede teknologier på markedet for øjeblikket.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Naturlige lyde i realtid

True Environment Processing™ høreapparater fra Bernafon giver den mest naturlige lyd, der er muligt. Den superhurtige registrering og behandling med Bernafons DECS™ teknologi giver brugerne mere præcis information om omgivelserne i realtid. Dette giver brugerne mulighed for at fokusere på at høre det, der er vigtigt, samtidig med at det naturlige lydbillede bevares.

Mere om DECS™

Få adgang til mere information

Der er mange fordele ved et Bernafon login for profesionelle, bl.a. muligheden for at downloade tilpasningssoftwaren Oasisnxt, få adgang til vores undervisnings- og supportside såvel som detaljeret produktinformation.

Anmod om login