The Great Plus

 • Intet kompromis med hensyn til kommunikation og tilslutningsmuligheder


  Høreapparater i denne kategori giver en fordelagtig kombination af bedre hørelse, mulighed for tilslutning til Bluetooth®-enheder og god værdi for pengene. Naturlig lydgengivelse og taleforståelighed i udfordrende lyttesituationer med skiftende baggrundsstøj er en prioritet.

  Høreapparaterne giver en kraftig reduktion af generende baggrundsstøj, uden at der bliver gået på kompromis med taleforståeligheden. Nem kommunikation med trådløs tilslutning til en bred vifte af audio- og kommunikationsenheder, såsom mobiltelefoner og tv er mulig. Det perfekte valg for prisbevidste mennesker, der ikke vil gå på kompromis med kommunikation og tilslutningsmuligheder.

 • Forbedret komfort


  Avanceret høreapparatteknologi i et mellemklasses kategori 5-høreapparat gør en forskel. Naturtro lydgengivelse og forbedret taleforståelse i mange lyttesituationer gør samtaler mere behagelige og mindre trættende. Med avancerede dynamiske støjreguleringssystemer kan generende støj effektivt undertrykkes.

  Særligt reduceres pludselig kortvarig støj såsom klirrende bestik og knitren fra en avis. Høreapparaterne kan trådløst tilsluttes til en mobiltelefon, tv, GPS-system, digitale musikafspillere osv. Det perfekte valg for mennesker, der ønsker, at det skal være nemmere og mere behageligt at lytte.

 • Højkvalitets høreapparater, der ikke lader meget tilbage at ønske


  Avancerede funktioner i kategori 7-høreapparater leverer imponerende lydkvalitet i alle lyttesituationer. Alle lyde lige fra taleelementer til lyde fra omgivelserne og underholdning forstærkes naturligt og præcist med automatisk fokus på tale i skiftende og støjende omgivelser.

  Højfrekvente lyde, såsom konsonanter i tale og fuglesang, opfattes mere naturlige, og højfrekvente elementer, som børns stemmer, er nemmere at forstå. Uønskede høje og svage baggrundslyde, herunder generende vindstøj, reduceres i høj grad. Muligheden for brugertilpasning er stor, og der er naturligvis også mulighed for trådløs tilslutning. Det perfekte valg for mennesker, der ønsker brugervenlige høreapparater, der har mange avancerede funktioner, og som giver et højt niveau af lyttekomfort.

 • Den nyeste og mest avancerede høreapparatteknologi til det krævende klientel


  Kategori 9-høreapparater markerer et kvantespring fra adaptive til dynamiske høreapparater. State-of-the-art høreapparatteknologi med dynamiske funktioner og funktionaliteter, der opfylder de mange behov og præferencer i de mest udfordrende lyttesituationer. Bernafons proprietære teknologi er baseret på en konstant analyse af lydmiljøet, hvilket gør det muligt hurtigt at reagere på aktive og hurtigt skiftende miljøer.

  Hvis du ønsker den bedste lyd, når du lytter til musik og går i biografen, så anbefaler vi disse høreapparater. Med trådløse tilslutningsmuligheder og det største antal muligheder for individualisering passer disse høreapparater til alle - fra musikere til forretningsfolk til dig og mig. Det perfekte valg for aktive mennesker på udkig efter et høreapparat med den nyeste og mest avancerede høreapparatteknologi.

Udforsk den nye dynamik inden for hørelse

Et kvantespring inden for dynamiske funktioner er opnået med den fremragende DECS™-teknologi

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=d5a9a2f99d10cdea0ac3f5d144742375&source=embed&photo%5fid=17399104" width="1280" height="720" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Få mere gang i klinikken

 BeFlex er et helt nyt tilpasnings- og rådgivningskoncept, der har potentiale til at revolutionere dine daglige aktiviteter.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/405GrnGz1MA?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]

Oasis tilpasningssoftware

Den helt nye tilpasningssoftware fra Bernafon:
Oasisnxt 2017.1

Alt om Oasis

Få adgang til mere information

Fordelene ved at have et Bernafon login til det professionelle site er mange. Det giver fx adgang til downloadcenteret med den nyeste tilpasningssoftware og produktinformation.

Anmod om login

The Great PLUS

Se hvordan Bernafon implementerer The Great Plus i det daglige arbejde med at udvikle højteknologiske høreapparater.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yf8ummUQ0y8?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]