Alt om Alpha høreapparater

Inspireret af de bedste

Dyr med en enestående hørelse har givet inspiration til et nyt revolutionerende høreapparat. Bernafon Alpha er det første genopladelige høreapparat med Hybrid Technology™. I lighed med en hybridbil forener høreapparatet to fremragende teknologier for at yde det bedste i forskellige lyttemiljøer.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/dWB8pfV-FVU?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Med Bernafon Alpha …

 • Fokus på forbedret taleforståelse og lyttekomfort. Alpha leverer den bedste lyd uden at gå på kompromis.

 • Fokus på at være mere forbundet. Alpha streamer lyd fra diverse lydenheder, og håndfri kommunikation via iPhone® og iPad® er mulig.

 • Fokus på alt andet end dine høreapparater. Alpha er genopladeligt med strøm til en hel dags brug.

Hvorfor skal du vælge Bernafon høreapparater?

Høreapparatbrugere fortæller om deres oplevelser og erfaringer med Bernafon Alpha. Læs om, hvordan Jean Marc og Rita Nigg rejser rundt i verden i deres mobilehome. Eller se videoen med høreapparatbrugeren Frits. Han spiller tennis i sin fritid og forklarer, hvorfor Bernafon Alpha var det rigtige valg for ham.

Alpha brugerhistorier

Dame med genopladelige Bernafon Alpha høreapparater nyder udsigten over schweizisk sø og bjerg fra hotelvinduet

I tests* vurderede 100 % af brugerne lydkvaliteten til at være god til fremragende, og at tale var tydelig i støjfyldte omgivelser.

*2020: Baseret på data fra kliniske forsøg foretaget hos Bernafon AG, Bern i Schweiz

Rødt/blåt billede af en dame ved siden af en højttaler, teksten MUSIC, Bernafon Alphas Hybrid Technology logo og en lydbølge

Inspiration i hver tone

Nyd fremragende lydkvalitet og velafbalanceret musik med Bernafons nye program Music Experience. Programmet er specielt designet til musik. Og uanset om du foretrækker klassisk musik eller rock, så er glæden ved musik blot et spørgsmål om at skrifte program i Bernafon Alpha.

Genopladelige miniRITE T R høreapparater

Bernafons mest populære høreapparatmodel har strøm til en hel dags brug inklusive streaming. Litium-ion-batterierne oplades hurtigt i en af de to opladere.

 • Genopladelige Bernafon Alpha høreapparater i en solid oplader på et bord med en vase med tørrede blomster og et spejl på væggen

  Den stabile "plug & play"-oplader er perfekt til opladning af dine høreapparater derhjemme.

 • Den transportable oplader Charger Plus har en powerbank med strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Den er perfekt til at tage med sig på farten.

Få forbindelse til omverdenen

Med Bernafon Alpha høreapparater kan du føre håndfrie telefon- og videosamtaler via iPhone® og iPad® samt streame lyd direkte fra iOS og moderne Android™-enheder. Der fås også meget tilbehør, der yderligere forbedrer din lytteoplevelse.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/iITd8XJmKuE?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Alpha passer til din stil og dine behov

Sammen med din hørespecialist kan du vælge det høreapparat, der passer bedst til dit høretab og dine personlige præferencer og behov.

Afhængigt af dine behov og din livsstil er der fem forskellige høreapparatniveauer, som vi kan tilbyde dig. Med de avancerede høreapparater får du flere valgmuligheder og indstillinger til at imødekomme udfordrende lyttesituationer.

 • Alpha 9

  Bedst

 • Alpha 7

  Bedre

 • Alpha 5

  God

 • Alpha 3

  Basis

 • Alpha 1

  Essentielt

 • Lyd

 • Tale

 • Lyttekomfort

 • Betjening

 • Individualisering

Brug Bernafons EasyControl-A app til diskret at betjene dine høreapparater.

Med appen kan du justere lydstyrken, skifte program, finde dine høreapparater og tjekke batteristatus. Læs mere om kompatibilitet.

Er du på udkig efter en høreklinik?

Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med en hørespecialist i nærheden.

Find høreklinik