Sådan får du hjælp til fejlfinding i Bernafon App

Under sektionen Fejlfinding i appen kan du finde svar på de fleste spørgsmål.

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed

Når du har downloadet Bernafon App, skal du parre dine høreapparater med din enhed.

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder
1

For at finde sektionen fejlfinding skal du trykke på Mere i fanebjælken nederst på skærmen

Tryk på Hjælp

Tryk på Fejlfinding