Sådan justerer du lyden under streaming i Bernafon App

Når du streamer musik eller anden lyd til dine høreapparater fra en enhed som fx din telefon, TV-A tv-adapter eller SoundClip-A, kan du bruge streaming-equalizeren til at justere lyden.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed

Når du har downloadet Bernafon App, skal du parre dine høreapparater med din enhed.

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder
1

Tryk på lydikonet nederst til venstre i fanebjælken

2

Tryk på streaming-equalizer-ikonet

3

Flyt skydeknapperne op og ned ad for at justere lydstyrken for de forskellige frekvenser

Bemærk:

Knappen til streaming-equalizeren er altid synlig på Apple- og udvalgte Android-enheder. På øvrige Android-enheder vises knappen første gang, du streamer lyd fra din telefon eller andre tilsluttede enheder.

Sådan skifter du mellem streamingkilder

Du kan bruge appen til at skifte imellem forskellige streamingkilder, fx en TV-A tv-adapter og en SoundClip-A.

1

Tryk på lydikonet nederst til venstre i fanebjælken

2

Øverst på skærmen (i navigationsbjælken) skal du trykke på pil ned og derefter trykke på TV-A tv-adapter eller SoundClip-A

3

Nederst på skærmen, ovenover fanebjælken, skal du trykke på knappen Enheder, som ligner en computerskærm. Den fremhævede enhed er den, der streamer i øjeblikket

4

Tryk på den ønskede streamingkilde i listen

Sådan justerer du lydstyrken for lyd, som høreapparaterne opfanger fra omgivelserne, mens du streamer

1

Øverst på skærmen (i navigationsbjælken) skal du trykke på fanen Omgivelser

2

Flyt skydeknappen(erne) op eller ned

Sådan omdøber du en tilsluttet enhed

For at undgå forvirring mellem flere enheder, kan det være en god ide at omdøbe en af dem. Sådan gør du:

1

Nederst på skærmen, ovenover fanebjælken, skal du trykke på knappen Enheder

Tryk på blyantikonet ved den enhed, du vil omdøbe

Skriv det ønskede nye navn i tekstfeltet

Klik på Gem