Sådan bruger du lyd-equalizeren til at justere lydene fra omgivelserne

Lyd-equalizeren i Bernafon App afbalancerer tonehøjden fra lyde fra omgivelserne, som du kan høre i dine høreapparater.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed

Når du har downloadet Bernafon App, skal du parre dine høreapparater med din enhed.

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder
1

Tryk på lydikonet i fanebjælken

2

Over fanebjælken i midten skal du trykke på knappen Lyd-equalizer

3

Flyt skydeknappen(erne) op eller ned

• Lav udligner toner i lavfrekvensen (de dybe toner)
  • Mellem udligner toner i mellemfrekvensen
  • Høj udligner toner i højfrekvensen (de lyse toner)

Standardindstillingerne er altid 0 dB, og området er mellem +6 dB og -6 dB.

Bemærk: Knappen Lyd-equalizer er altid synlig på Apple- og udvalgte Android-enheder. På øvrige Android-enheder vises knappen første gang, du streamer lyd fra din telefon eller andre tilsluttede enheder.

* Funktionen HearingCoach er kun tilgængelig i udvalgte høreapparater.