Sådan justerer du lydstyrken og skifter program i Bernafon App

Her kan du læse, hvordan du kan bruge Bernafons app til høreapparater til diskret at justere lydstyrken og skifte program i dine høreapparater.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed

Når du har downloadet Bernafon App, skal du parre dine høreapparater med din enhed.

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder

Sådan justerer du lydstyrken i høreapparaterne

Du kan justere lydstyrken i begge høreapparater samtidigt eller separat i hvert høreapparat.

Sådan slår du lyden fra (mute) i høreapparaterne

Tryk på højttalerikonet nederst til venstre for at slå lyden fra eller til i høreapparaterne.

Sådan skifter du program

Tryk på lydikonet nederst til venstre i fanebjælken.

Tryk på pil ned øverst på skærmen for at se dine tilgængelige programmer, eller skift mellem dine programmer ved at trykke på pilene til højre og venstre.

Din hørespecialist kan indstille op til fire forskellige lytteprogrammer. Ekstra programmer til TV-A tv-adapter, SoundClip-A og/eller Tinnitus SoundSupport™ kan også være tilgængelige.