Sådan bruger du HearingCoach i Bernafon App

HearingCoach* er en funktion, der gør det muligt at sætte daglige mål for, hvor meget du vil bruge dine høreapparater. HearingCoach måler derefter dine fremskridt mod dit mål og hjælper dig med at øge den tid, du bruger dine høreapparater.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed

Når du har downloadet Bernafon App, skal du parre dine høreapparater med din enhed.

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder

Første gang du bruger HearingCoach

1

Tryk på Mere i fanebjælken

2

På skærmen Flere fordele trykker du på HearingCoach

3

Tryk på Næste, og derefter på Start her

4

På skærmen Sæt dit daglige mål, skal du trykke på et tal for at sætte dit daglige mål

5

Tryk på Bekræft mål

Appen er nu indstillet til at måle, hvor længe du bruger dine høreapparater hver dag.

Bemærk: For at opnå det bedste resultat, skal du sikre dig, at dine høreapparater er forbundet med appen hver dag.

* Funktionen HearingCoach er kun tilgængelig i udvalgte høreapparater.