Sådan bruger du programmet Tinnitus SoundSupport

1

2

3

Sådan parrer du dine høreapparater med andre enheder

Om Tinnitus SoundSupport

Tinnitus SoundSupport er en funktion, der leverer lyd, der giver midlertidig lindring til personer med tinnitus som en del af et behandlingsprogram mod tinnitus. Tinnitus SoundSupport skal aktiveres af din hørespecialist under en tilpasning af høreapparaterne. Din hørespecialist kan slå Tinnitus SoundSupport til i et eller flere programmer.

1

For at få adgang til et Tinnitus SoundSupport-program skal du trykke på lydikonet nederst til venstre på skærmen (i fanebjælken)

2

Tryk derefter på pil ned øverst på skærmen (i navigationsbjælken) for at se dine tilgængelige tinnitusprogrammer, eller scroll gennem dine programmer ved at trykke på pilene til højre og venstre i navigationsbjælken

3

Tryk på det tinnitusprogram, du ønsker at bruge

Sådan justeres lydstyrken for de lindrende lyde

1

Tryk på fanen Lindring i navigationsbjælken

Flyt skydeknappen(erne) op eller ned.

Du kan gøre dette i begge høreapparater samtidigt eller separat i hvert høreapparater.

Sådan justerer du lydstyrken for lyd, som høreapparaterne opfanger fra omgivelserne

Tryk på fanen Omgivelser

Flyt skydeknappen(erne) op eller ned.