Sådan opdaterer du dine høreapparaters firmware

1

2

Par dine høreapparater med din telefon eller enhed.

3

Tjek, om en firmwareopdatering er tilgængelig

• Åbn appen, og tryk på Høreapparater
  • Tryk på Høreapparatopdateringer
  • Tryk på Fortsæt

Hvad er firmware?

Firmware er en indbygget software, der styrer minicomputererne i dine høreapparater. Firmwaren skal opdateres af og til, da Bernafon løbende udvikler og forbedrer den.

Før du foretager en firmwareopdatering

1

Sørg for, at din mobile enhed er mindst 50 % opladet eller tilsluttet en strømkilde

2

Sørg for, at dine høreapparater ikke løber tør for strøm

3

Tag dine høreapparater af, og placér dem tæt på din enhed

Sådan starter du en firmwareopdatering

1

Tryk på Start opdatering

2

LED-indikatorerne på dine høreapparater blinker grønt, mens opdateringen er i gang

Sæt ikke genopladelige høreapparater i en oplader, da det gør, at de slukkes.

Under en firmwareopdatering

1

Sørg for, at appen forbliver i forgrunden på din enhed

Du må ikke åbne en anden app eller lukke Bernafon App under opdateringen.

2

En firmwareopdatering tager som regel nogle få minutter (maks. 10 minutter)

3

Lyden i dine høreapparater vil være slået fra (mutet), indtil opdateringen er færdig

Når firmwareopdateringen er færdig

1

Tryk på OK på skærmen Opdatering gennemført

2

Du kan nu lukke appen og begynde at bruge dine høreapparater igen