Sådan tænder og slukker du for dine høreapparater

Her kan du læse, hvordan du tænder og slukker for både høreapparater med genopladelige batterier og engangsbatterier.

Før du går i gang

Hvordan du tænder og slukker for dine høreapparater afhænger af, hvilken batteritype dine høreapparater bruger.

På denne side kan du finde en vejledning til:

• Høreapparater med genopladelige batterier
  • Høreapparater med engangsbatterier

Sådan tænder du for høreapparater med genopladelige batterier

Hold den nedre del af trykknappen eller den nederste trykknap på hvert høreapparat inde i to sekunder, indtil høreapparatets LED-indikator lyser grønt.

Efter opladning tændes høreapparaterne automatisk, når du tager dem ud af opladeren.

Høreapparaterne er tændt, når du hører to biplyde.

Sådan slukker du for høreapparater med genopladelige batterier

Hold den nedre del af trykknappen eller den nederste trykknap på hvert høreapparat inde i tre sekunder.

Høreapparaterne vil spille fire faldende toner for at indikere, at de slukker.

Bemærk: Genopladelige høreapparater slukkes automatisk, når du sætter dem i opladeren.

Sådan tænder du for høreapparater med engangsbatterier

Sørg for, at der er isat et batteri korrekt i hver batteriskuffe.

Luk batteriskufferne for at tænde høreapparaterne.

Sådan slukker du for høreapparater med engangsbatterier

Åbn batteriskufferne for at slukke for høreapparaterne og lad dem være åbne, når høreapparaterne ikke er i brug.