Sådan foretager du håndfrie opkald via dine høreapparater

Her kan du læse, hvordan du bruger dine høreapparater sammen med din telefon, så du kan foretage og modtage håndfrie telefonopkald.

Før du går i gang

1

Hvordan du foretager håndfrie opkald med dine høreapparater afhænger af enheden, du bruger, og dine høreapparater.

Vores nyeste høreapparater kan foretage og modtage håndfrie opkald direkte, når de er parret med din iPhone eller iPad.

Ønsker du at kunne foretage håndfrie samtaler med andre enheder eller med ældre Bernafon høreapparater, skal du bruge en SoundClip-A (tilbehør) som mellemled, hvorefter du kan bruge dine høreapparater som et trådløst stereoheadset.

2

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden

Sådan foretager du håndfrie opkald med iPhone og iPad

Først skal du parre dine høreapparater med din enhed

Modtag et opkald

For at besvare et opkald på din iPhone eller iPad skal du trykke kort på knappen på et af dine høreapparater eller acceptere opkaldet på din iOS-enhed, som du plejer.

Lyden sendes automatisk til dine høreapparater.

Foretag et opkald

For at foretage et opkald skal du blot bruge din iPhone eller iPad, som du plejer. Lyden sendes automatisk til dine høreapparater.

Bemærk: Håndfri kommunikation skal være aktiveret på din iOS-enhed. For at gøre dette skal du klikke tre gange hurtigt på tænd/sluk- eller hjemknappen. Scroll ned til mikrofonindgangen, og sørg for, at den er tændt.

Sådan foretager du håndfrie opkald med Android-telefoner og tablets ved hjælp af SoundClip-A

Først skal du parre din SoundClip-A med dine høreapparater og derefter parre din SoundClip-A med din telefon eller enhed

> Sådan parrer du dine høreapparater med en SoundClip-A

Når SoundClip-A er tændt og inden for mobiltelefonens rækkevidde, oprettes der automatisk forbindelse til mobiltelefonen.

Statusindikatoren lyser konstant blåt.

Modtag et opkald

Når din telefon ringer, vil du høre et signal (og hvis tilgængeligt telefonens ringetone) i dine høreapparater.

Statusindikatoren blinker grønt.

Besvar et opkald

For at besvare et opkald skal du enten trykke kort på multiknappen eller besvare opkaldet på din mobiltelefon.

Når der er forbindelse, lyser statusindikatoren konstant grønt.

Afvis et opkald

Når din telefon ringer, vil du høre et signal (og hvis tilgængeligt telefonens ringetone) i dine høreapparater.

Statusindikatoren blinker grønt.

Afslut et opkald

For at afslutte et opkald skal du enten trykke kort på multiknappen eller afslutte opkaldet på din mobiltelefon.

Statusindikatoren lyser igen konstant blåt.

Foretag et opkald

For at foretage et opkald skal du blot bruge din mobiltelefon, som du plejer. Opkaldet bliver automatisk forbundet via SoundClip-A.

Når der er forbindelse, lyser statusindikatoren konstant grønt.

Stemmeopkald

Dobbelttryk på multiknappen for at aktivere stemmeopkald, hvis telefonen understøtter dette.

Slå mikrofonen fra (mute) i dine høreapparater

Hold lydstyrke ned-knappen inde i tre sekunder for at mute høreapparaternes mikrofoner.

Et kort tryk på lydstyrke op- eller lydstyrke ned-knappen slår høreapparatets mikrofoner til igen.

Bemærkning til Android-telefoner med ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids):

Når kompatible Bernafon høreapparater parres med en ASHA-kompatibel telefon via appen, bliver den integrerede funktion til direkte streaming (ASHA) automatisk gjort tilgængelig. Dette er den anbefalede måde at bruge ASHA-funktionaliteten på.

Brug ikke Androids Bluetooth®-funktion til at forbinde ASHA.