Hvordan bestiller jeg tilbehør, batterier og forbrugsdele til mine høreapparater?

Her kan du læse, hvordan du får tilbehør, batterier og forbrugsdele til dine høreapparater, så de bliver ved med at fungere godt og dækker dine behov i hverdagen.

Hvad har jeg brug for til mine høreapparater?

Alle høreapparater har nogle udskiftelige dele som fx voksfiltre, der ikke kan rengøres eller genbruges. Andre typer tilbehør til høreapparater er et tilvalg. Om du har brug for tilbehøret eller ej, afhænger af hvilken høreapparatmodel du har, og af hvordan du vil bruge dem – fx om du ønsker at oprette forbindelse til din telefon eller andre enheder.

Tilbehør til dine høreapparater

For at give dig den bedste høreoplevelse i forskellige situationer, har vi en række tilbehør, der kan forbindes til dine Bernafon høreapparater via Bluetooth®. Dette gælder:

1

RC-A fjernbetjening

Betjen dine høreapparater, mens du har dem på, med denne lille, lette fjernbetjening. De store knapper gør den nem at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at justere lydstyrken og skifte program i dine høreapparater.

RC-A remote control shown with no background.
2

TV-A tv-adapter

Få lyden fra dit tv direkte i dine høreapparater via vores trådløse tv-adapter. Den er nem og hurtig at sætte op, og du kan parre den med et ubegrænset antal Bernafon høreapparater.

TV-A adapter shown with no background.
3

SoundClip-A

Brug dine høreapparater som et trådløst headset til håndfrie telefonsamtaler. Med SoundClip-A er det også muligt at streame musik og anden lyd til Bernafons høreapparater fra bærbare computere og visse telefoner. SoundClip-A kan også bruges som partnermikrofon, når der er for meget baggrundsstøj eller for lang afstand til personen, der taler.

The SoundClip-A shown with no background.
4

RC-A fjernbetjening

Betjen dine høreapparater, mens du har dem på, med denne lille, lette fjernbetjening. De store knapper gør den nem at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at justere lydstyrken og skifte program i dine høreapparater.

RC-A remote control shown with no background.

Opladere til dine genopladelige høreapparater

Bernafon har forskellige opladere til genopladelige høreapparater:

1

Charger

Du kan lade dine høreapparater helt op, mens du sover, med vores stabile "plug-n-play"-oplader. Denne elegante oplader bruger kontaktløs induktiv teknologi for at gøre opladningen så nem som muligt. Du skal blot sætte dine genopladelige Bernafon høreapparater i opladeren, hvorefter de lades fuldt op på kun 3,5 time.

A charger with beige hearing aids.
2

Charger Plus

Oplad nemt dine høreapparater på farten med den transportable oplader Charger Plus. Den transportable oplader kan bruges til alle Bernafons genopladelige høreapparater. Opladeren beskytter desuden dine høreapparater, mens du er på farten. Den har en powerbank med strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater uden brug af strømforsyning.

An open Charger Plus with beige hearing aids.

Tilbehør til høreapparater

Kontakt din høreklinik eller besøg vores webshop, hvis du er interesseret i tilbehør til dine Bernafon høreapparater.

> Find din nærmeste høreklinik

> Gå i webshoppen

Udskiftning af høreapparatdele

De fleste høreapparatkomponenter skal udskiftes af en hørespecialist. Inden du udskifter nogen dele, skal du sørge for, at du har den korrekte vejledning til din høreapparatmodel.

Visse dele skal dog udskiftes regelmæssigt, for at dine høreapparater kan fungere optimalt. Dette gælder:

 • Ørepropper, tipper og Grip Tips
 • Tyndslanger
 • Batterier
 • Voksfiltre

Bestilling af batterier til høreapparater

Du kan gratis bestille batterier til dine Bernafon høreapparater og dit Bernafon tilbehør.

> Bestil gratis batterier her

Har du spørgsmål til din batteribestilling, kan du ringe på telefon 3226 9098. Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 8.00-16.00.

Bestilling af forbrugsdele til høreapparater

Der er forskellige muligheder for at bestille nye forbrugsdele til dine høreapparater – alt afhængigt af, om du har fået dine høreapparater via en offentlig eller privat høreklinik.

 

Jeg har fået mine høreapparater fra en offentlig høreklinik

Er dine Bernafon høreapparater under 4 år gamle:

 • Du kan gratis bestille forbrugsdele fx tipper, filtre og slanger til dine Bernafon høreapparater inden for den 4-årige garantiperiode.
 • Da du fik dine høreapparater, var der vedlagt et bestillingskort. Du kan enten udfylde og fotografere bestillingskortet, og maile det til brugerservice@bernafon.dk, eller du kan sende bestillingskortet med posten. Du kan også sende en mail til brugerservice@bernafon.dk med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og det tilbehør, du har brug for.

Er dine Bernafon høreapparater over 4 år gamle:

 • Du kan købe forbrugsdele såsom tipper, filtre og slanger i Bernafons webshop.

> Gå til webshoppen

Har du spørgsmål til bestilling af forbrugsdele, kan du kontakte kundeservice på telefon 4445 2520 på hverdage mellem kl. 8.00-16.00 (fredage indtil kl. 15.30) eller sende en mail til brugerservice@bernafon.dk

 

Jeg har købt mine høreapparater hos en privat høreklinik

 • Du kan købe forbrugsdele såsom tipper, filtre og slanger i Bernafons webshop.

> Gå til webshoppen

Har du spørgsmål til bestilling af forbrugsdele, kan du kontakte kundeservice på telefon 4445 2520 hverdage mellem kl. 8.00-16.00 (fredage indtil kl. 15.30) eller sende en mail til brugerservice@bernafon.dk

Tilbehør til rengøring af høreapparater

Høreapparater skal rengøres regelmæssigt, hvilket kan gøres meget nemmere ved hjælp af diverse tilbehør. 

 • Brug Bernafons Multiværktøj, som har en lille børste, der kan fjerne snavs i de små mikrofonåbninger i dine høreapparater.
 • Brug en blød, tør klud til at tørre høreapparatets overflade af med.
 • Efter rengøringen kan du bruge en tørreboks til at fjerne fugten inde i høreapparaterne.

Sådan rengør du dine høreapparater

 

I vores webshop kan du købe renseudstyr til dine høreapparater.

> Gå i webshoppen