Sådan parrer du dine høreapparater med en Android-enhed

Ved at parre Android smartphones og tablets, herunder Samsung, Google Pixel, OnePlus og Huawei, får du mulighed for at streame telefonopkald, musik og podcasts og bruge dine høreapparater som et trådløst headset.

Før du går i gang

1

Bernafon høreapparater kan parres direkte med Android smartphones og tablets, herunder Huawei, OnePlus, Google Pixel og Samsung. Dette giver dig mulighed for at bruge Bernafon App til at justere lyden.

Bernafon høreapparater kan også give dig mulighed for at foretage håndfrie opkald og streame musik og lyd til dine høreapparater fra Android-enheder. For at kunne streame direkte til dine høreapparater skal din Android-enhed understøtte ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids). Øvrige Android-enheder kræver SoundClip-A for at kunne streame til dine høreapparater.

2

Kompatibilitetsguide

Se, hvilke Android-enheder der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
3

Download Bernafon App

Du skal bruge Bernafon App til at parre din Android-enhed med dine høreapparater.

Download Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Sådan forbinder du din Android-enhed direkte til dine høreapparater

1

Placer dine høreapparater tæt på din smartphone

Sørg for, at de ligger maks. 20 cm fra hinanden.

2

Sørg for, at Bluetooth® er slået til

Gå ind i > Indstillinger, og slå Bluetooth til, hvis det er nødvendigt.

3

Åbn Bernafon App

Appen søger automatisk efter høreapparaterne.

Android phone displaying pair with hearing aids start screen.
4

Genstart dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne lukkes.
  • Har du genopladelige høreapparater, skal du tænde dem ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i to sekunder.
Grey and red sketch of an open battery drawer on a hearing aid on a black background.
Grey and red sketch of a rechargeable hearing aid in a charger.
5

Registrering af dine høreapparater

Appen begynder automatisk at registrere dine høreapparater.

Når de er registreret, vil navnet på dine høreapparater blive vist på skærmen.

Vælg dine høreapparater.

Android phone screen displaying pairing message when detecting hearing aids.
Android phone screen displaying pairing message for detected hearing aids.
6

Oprettelse af forbindelse til din enhed

Vent på, at Bernafon App har oprettet forbindelse til dine høreapparater. Hvis du bliver bedt om det, skal du give tilladelse til, at din enhed må parres med dine høreapparater.

Når dine høreapparater er forbundet, skal du trykke på Fortsæt.

Android phone screen displaying pairing message when connecting to hearing aids.
Android phone screen displaying pairing success message for hearing aids.

Sådan parrer du din Android-enhed med dine høreapparater via SoundClip-A

1

Først skal du parre dine høreapparater med din SoundClip-A. Par derefter din SoundClip-A med din Android-enhed