Sådan fjerner du parringen mellem dine høreapparater og Android-enheder

Lær, hvordan du får din Android-enhed til at glemme forbindelsen til dine høreapparater. Nogle gange kan det løse forbindelsesproblemer at rydde parringer og derefter parre dem igen.

Sådan fjerner du parringer via Bernafon App

Den anbefalede procedure til at fjerne parringen mellem Bernafon App og høreapparater er at bruge afsnittet Fejlfinding i appen.

Sørg for, at din smartphone har Bluetooth® slået til

Gå ind i > Indstillinger > Tilgængelighed > Høreapparater.

Vælg de enheder, du vil slette, og vælg derefter 'Glem denne enhed'.

Sluk og tænd dine høreapparater igen for at genstarte parringsprocessen.

Bemærk: Menupunkterne og trinene på din enhed kan være lidt anderledes end dem, der er beskrevet her.

Sådan fjerner du parringer via din Android-enheds egne indstillinger

Gå ind i din smartphones Bluetooth-indstillinger:

Gå ind i > Indstillinger > Bluetooth.

Find dine høreapparater på listen over Bluetooth-enheder, der er forbundet til din Android-enhed, og slet dine høreapparater.

Ryd hukommelsescachen:

Gå ind i > Indstillinger > App-administrator

Swipe enten til venstre eller højre for at se alle fanerne.

Slå Bluetooth fra.

Vælg Bluetooth-appen.

Vælg "Tving stop".

Fortsæt med at rydde dens cache.

Ryd Bluetooth-data.

Bemærk:

Menupunkterne og trinene på din enhed kan være lidt anderledes end dem, der er beskrevet her.