Sådan parrer du dine høreapparater med et Apple Watch

Du kan bruge dit Apple Watch til at betjene dine Bernafon høreapparater. Det giver dig mulighed for at streame lyd, besvare telefonopkald, justere indstillinger og meget mere.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Se, hvilke iPhones der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Du kan bruge Bernafon App til at betjene dine høreapparater, når du har parret dine høreapparater med din iPhone.

Download Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Fire nemme trin til at parre dit Apple Watch med dine høreapparater

1

Sørg for, at dit Apple Watch er parret med din iPhone

2

Par dine høreapparater med din iPhone

3

Installer Bernafon App på din iPhone

4

Installer Bernafon App på dit Apple Watch

Åbn Watch-appen på din iPhone.

Tryk på Mit ur.

Scroll ned til TILGÆNGELIGE APPS.

Klik på Installer til højre for Bernafon App-ikonet.

iPhone screen showing Apple watch and Bernafon App icons.
iPhone displaying Apple watch settings and Bernafon App available for installation.

Parring med mere end én Apple-enhed

Du kan parre dine høreapparater med mere end én Apple-enhed. Dine høreapparater bør skifte til den enhed, du bruger, så du kan modtage et opkald via din iPhone eller iPad.

Hvis du foretager ændringer i dine høreapparatindstillinger på én enhed, bliver de automatisk også gældende for dine andre enheder.