Sådan parrer du dine høreapparater med en iPad®

Bernafon høreapparater kan forbindes til iPad, iPhone eller iPod touch, så du kan streame lyd, besvare telefonopkald, justere indstillinger og meget mere. Dine høreapparater er Made for iPhone og fungerer optimalt med Apple-enheder.

1

Kompatibilitetsguide

Se, hvilke iPads der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Du kan bruge Bernafon App til at betjene dine høreapparater, når du har parret dine høreapparater med din iPad.

Download Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
1

Sørg for, at Bluetooth® er slået til

Gå ind i > Indstillinger.

Sørg for, at Bluetooth er slået til.

2

Sluk for dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskuffen åbnes.
  • Har du genopladelige høreapparater, skal du slukke dem ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i tre sekunder.
3

Gør din iPad klar til at registrere dine høreapparater

Gå ind i > Indstillinger > Tilgængelighed > Høreapparater.

4

Genstart dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskuffen lukkes.
  • Har du genopladelige høreapparater, tændes de ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i to sekunder.
5

Registrer dine høreapparater

Placer dine høreapparater tæt på din iPad.

Din iPad bør registrere dine høreapparater og vise deres navne under MFi-høreapparater.

6

Begynd parring

Gå ind i > Indstillinger > Tilgængelighed > Høreapparater > MFi høreapparater.

Vælg dine høreapparater ved at trykke på navnene.

Tryk på Dan par og bekræft parringen. Hvis du har to høreapparater, skal parringen bekræftes for hvert høreapparat.

Parringen kan tage op til et minut.

Parringen er gennemført, når du ser begge høreapparater under MFi-høreapparater med et flueben.

Når du slukker

Når du slukker for dine høreapparater eller din iPad, vil de ikke længere være forbundet. De forbindes automatisk igen, når du tænder for dine høreapparater.

Parring med mere end én Apple-enhed

Du kan parre dine høreapparater med mere end én iOS-enhed. Dine høreapparater bør skifte til den enhed, du bruger, fx når du modtager et opkald på din iPhone.

Hvis du foretager ændringer i dine høreapparatindstillinger på én enhed, bliver de også gældende for dine andre enheder.

Har du brug for hjælp til fejlfinding på dine iOS-enheder?

Problemer med iOS-enheder