Sådan parrer du dine høreapparater med en iPhone®

Du kan forbinde dine Bernafon høreapparater til din iPhone, så du kan streame lyd, besvare telefonopkald, justere indstillinger og meget mere. Dine høreapparater er Made for iPhone og fungerer optimalt med Apple-enheder.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Se, hvilke iPhones der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Du kan bruge Bernafon App til at betjene dine høreapparater, når du har parret dine høreapparater med din iPhone.

Download Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Seks nemme trin til at forbinde din iPhone med dine høreapparater

1

Sørg for, at Bluetooth® er slået til

Gå ind i > Indstillinger

Sørg for, at Bluetooth er slået til.

2

Sluk for dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne åbnes.
  • Har du genopladelige høreapparater, skal du slukke dem ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i tre sekunder.
3

Genstart dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne lukkes.
  • Har du genopladelige høreapparater, tændes de ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i to sekunder.
Grey and red sketch of an open battery drawer on a hearing aid on a black background.
Grey and red sketch of a rechargeable hearing aid in a charger.
4

Detekter dine høreapparater

Placer dine høreapparater tæt på din iPhone.

Din iPhone bør detekter dine høreapparater og vise deres navne under MFi-høreapparater.

iPhone screen showing hearing aids are connected and successfully paired with phone.
5

Begynd parring

Gå ind i > Indstillinger > Tilgængelighed > Høreapparater > MFi-høreapparater.

Vælg dine høreapparater ved at trykke på navnene.

iPhone screen showing where to click to start pairing with hearing aids.
6

Tryk på Dan par og bekræft parringen

Hvis du har to høreapparater, skal parringen bekræftes for hvert høreapparat.

Parringen kan tage op til et minut.

Parringen er gennemført, når du ser begge høreapparater under MFi-høreapparater.

Når du slukker for en enhed

Når du slukker for dine høreapparater eller din iPhone, vil de ikke længere være forbundet. De forbindes automatisk igen, når du tænder for dine høreapparater.

Parring med mere end én Apple-enhed

Du kan parre dine høreapparater med mere end én Apple-enhed. Dine høreapparater bør skifte til den enhed, du bruger, fx når du modtager et opkald på din iPhone.

Hvis du foretager ændringer i dine høreapparatindstillinger på én enhed, bliver de også gældende for dine andre enheder.

Fjern en parring

Nogle gange kan en gammel enhed stadig være parret, og du ønsker måske at fjerne den. I andre tilfælde kan det løse forbindelsesproblemer at fjerne en gammel parring fra din iPhone og parre den igen.