Sådan forbinder du din Mac med dine høreapparater

Ved at forbinde din Mac-computer til dine høreapparater, kan du streame lyd og foretage videoopkald.

Før du går i gang

1

De instruktioner, du skal bruge, afhænger af hvilken Apple-computer, og hvilke høreapparater du har.

2

Nyere Mac-computere med styresystemet macOS 14 Sonoma eller nyere kan forbindes direkte til nyere Bernafon høreapparater.

3

Til ældre Mac-computere og visse ældre Bernafon høreapparater skal du bruge en SoundClip-A (tilbehør) for at forbinde dine høreapparater til din Mac.

Læs mere om SoundClip-A

Direkte parring med din Mac – uden en SoundClip-A

1

På din macOS-computer skal du trykke på Apple-logoet i øverste venstre hjørne for at åbne Apple-menuen

2

Sørg for, at Bluetooth® er slået til

Gå ind i Systemindstillinger > Bluetooth.

3

Vælg Høreapparater

Gå ind i > Tilgængelighed > Høreapparater.

4

Genstart dine høreapparater for at sætte dem i parringstilstand

Dine høreapparater vil forblive i parringstilstand i tre minutter. Din Mac bør registrere dine høreapparater.

Registrerede høreapparater vises i Tilgængelige enheder under Høreapparater.

5

Vælg dine høreapparater ved at klikke på Forbind

Bemærk:

Når du slukker for dine høreapparater på din iPhone, vil de ikke længere være forbundet. For at forbinde dem igen, skal du tænde for dine høreapparater. Høreapparaterne vil derefter automatisk oprette forbindelse til din enhed igen.

Tip:

For lettere at kunne betjene høreapparaterne, fx volumenkontrollen, via din Mac-computer, kan du tilføje menuen 'Hørelse' som en genvej til menulinjen og Kontrolcenteret. På din macOS-computer skal du åbne 'Systemindstillinger' under Apple-menuen og klikke på Kontrolcenter. Aktivér genvejene under 'Andre moduler'.

The SoundClip-A displayed from two different angles on a black background.

Parring via SoundClip-A

1

Sørg for, at SoundClip-A er slukket

Hold multiknappen inde i ca. seks sekunder, indtil strømindikatoren slukker.

2

Sluk for dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne åbnes.
  • Har du genopladelige høreapparater, skal du slukke dem ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i tre sekunder.
3

Tænd for dine høreapparater

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne lukkes.
  • Har du genopladelige høreapparater, tændes de ved at trykke på den nederste knap på begge høreapparater i to sekunder.

Høreapparaterne er nu klar til at blive forbundet med SoundClip-A. Du har nu tre minutter til at gennemføre parringen.

4

Tænd SoundClip-A

Hold multiknappen inde i ca. tre sekunder, indtil strømindikatoren lyser konstant grønt.

SoundClip-A vil nu søge efter dine høreapparater. Statusindikatoren blinker gult.

5

Opret forbindelse

Placer SoundClip-A tæt på dine høreapparater (maks. afstand 20 cm).

Forbindelsen er oprettet, når statusindikatoren lyser konstant gult.

Forbind derefter SoundClip-A til din Mac-computer

1

Tænd SoundClip-A

Hold multiknappen inde i ca. tre sekunder, indtil strømindikatoren lyser konstant grønt.

Opret forbindelse

Gå ind i Bluetooth-menuen på din computer.

Vælg SoundClip-A, og opret forbindelse til den.