Sådan fjerner du parringen mellem høreapparater og Apple-enheder

Det kan være nyttigt at få din iPhone, iPad eller Mac-computer til at glemme dine høreapparater eller andre enheder. Nogle gange kan det løse forbindelsesproblemer at rydde parringer på din Apple-enhed og derefter parre dem igen.

Ryd en parring på en iPhone eller iPad

1

Sørg for, at Bluetooth® er slået til på din Apple-enhed

Gå ind i > Indstillinger > Bluetooth.

2

Vælg den enhed, du vil fjerne parringen med

Gå ind i > Indstillinger > Tilgængelighed > Høreapparater.

Tryk på Glem denne enhed.

Ryd en parring på en Mac-computer

1

På din macOS-computer skal du åbne Systemindstillinger under Apple-menuen

Vælg Apple-ikonet øverst til venstre på din skærm, og naviger til Systemindstillinger.

2

Vælg Høreapparater

Gå ind i Systemindstillinger > Tilgængelighed > Hørelse > Høreapparater.

Fjern dine høreapparater

Vælg dine høreapparater på skærmen Høreapparater.

Vælg Glem denne enhed.