Sådan parrer du dine høreapparater med en TV-A tv-adapter

Med en tv-adapter kan du trådløst sende lyden fra dit fjernsyn til dine høreapparater. Det giver dig mulighed for at indstille lydstyrken, så den passer til dig, samtidig med at venner og familie kan høre lyden på et niveau, der passer til dem.

Før du går i gang

1

Før du parrer, skal du sikre dig, at din tv-adapter er sat i en stikkontakt og forbundet til dit fjernsyn.

2

Download Bernafon App

Du kan bruge Bernafon App til at betjene din tv-adapter og dine høreapparater.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Fem nemme trin til at parre din TV-A tv-adapter med dine høreapparater

The TV-A adapter displayed on a black background.
1

Genstart dine høreapparater for at sætte dem i parringstilstand

Sluk for dine høreapparater, og tænd dem derefter igen.

• Har du høreapparater med engangsbatterier, skal batteriskufferne åbnes og derefter lukkes igen.
  • Har du genopladelige høreapparater, skal du sætte dem i opladeren, og tage dem ud igen.
2

Placer dine høreapparater på TV-A tv-adapteren

To blinkende blå lys indikerer, at der oprettes forbindelse. Det kan tage op til et minut.

Vent, indtil indikatorerne lyser konstant blåt. Dette indikerer, at forbindelsen er oprettet.

TV-A tv-adapteren kan parres med så mange høreapparater, du ønsker.

3

Aktivér tv-programmet i dine høreapparater

Når en TV-A tv-adapter er blevet parret med dine høreapparater, vil den være tilgængelig som et program i dine høreapparater.

Brug trykknappen på dine høreapparater til at skifte program, eller brug Bernafon App eller RC-A fjernbetjening.

4

Juster fjernsynets lydstyrke i dine høreapparater

Brug volumenknappen på dine høreapparater til at skrue op eller ned for fjernsynets lydstyrke i begge høreapparater. Du kan også bruge Bernafon App eller RC-A fjernbetjening.

Fjernsynets lydstyrke i høreapparaterne påvirkes normalt ikke af, at lyden skrues op og ned på fjernsynets fjernbetjening.

5

Sluk for lyden fra fjernsynet, når du er færdig

For at slukke for lyden fra fjernsynet skal du blot skifte til et andet program i dine høreapparater.

Du kan slukke for din TV-A tv-adapter, når du er færdig med at se fjernsyn. Din TV-A tv-adapter vil huske parringen med dine høreapparater, når du tænder den igen.

Sådan fjerner du parringen

For at slette parringer skal du trykke og holde den røde knap på din TV-A tv-adapter inde i fem sekunder.

Indikatorernes blå farve aftager for at indikere, at der ikke er nogen parringer.