Bernafon brugerhistorie

John Guttink, pilot i Rotterdam, Holland

Udsigten fra oven

Johns hobby er at flyve og nyde udsigten over det hollandske landskab fra oven. Men det er ikke kun fornøjelse – vejr, højde og den omgivende trafik kræver konstant overvågning. Og for at sikre en problemfri flyvning kræver det en effektiv kommunikation med andenpiloten og kontroltårnet fra start til landing. Hans Bernafon høreapparater har en teknologi, der fungerer i de mest udfordrende lyttemiljøer, og som giver ham en forbedret taleforståelse og dæmpning af ubehagelig støj. Selv 5.000 fod over jorden.

Forstærkning i realtid i hurtigtskiftende omgivelser

Den seneste generation af Bernafon høreapparater har en kraftfuld integreret mikrochip og bruger en kombination af systemer, der samtidig analyserer og tilpasser sig det lydmiljø, du befinder dig i. Dette sikrer, at forstærkningen af lyden sker i realtid, hvilket forbedrer taleforståelsen i både rolige og støjende omgivelser.

Førende teknologi

At kunne forstå tale hjælper os med at skabe relationer til de mennesker, der betyder noget for os, og gør det muligt for os at deltage i de øjeblikke, vi ikke ønsker at gå glip af. Bernafon høreapparater har branchens mest avancerede høreteknologi, der bygger på mere end 70 års knowhow. De sikrer, at tale og andre vigtige lyde er, som de burde være. Fordi det er mere end bedre hørelse – det er hvad, den giver dig.

A pair of grey Viron hearing aids with domes.

Produkter

Høreapparater

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Tilbehør

Høreapparater

Historier fra folk med høretab

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Når jeg kommunikerer med kunder og arkitekter, er det meget vigtigt for mig, at jeg forstår, hvad der bliver sagt. (...) Takket være Bernafons høreapparater kan jeg igen forstå, hvad der bliver sagt.

Dietmar Ludewig

Selvstændig håndværker, Schweiz

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Sammenlignet med andre produkter, jeg har haft før, har mine Bernafon høreapparater givet mig en bedre lydgengivelse.

Virginie Delalande

Advokat, coach og foredragsholder, Frankrig

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Lidt efter lidt hører jeg bedre og bedre. Jeg fungerer godt på arbejdet, i hverdagen og sammen med mennesker.

Jean-François Bérard

Køkkenchef, Frankrig