Sådan lytter du til musik via dine høreapparater

Her kan du læse, hvordan du lytter til livemusik og streamer stereolyd i høj kvalitet til dine høreapparater via Bluetooth®-teknologi.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Her kan du se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Vejledningen til, hvordan du kan streame lyd til dine høreapparater afhænger af den enhed, du streamer fra, og af din høreapparatmodel.

Vores nyeste bag-øret-apparater kan streame musik og lyd direkte fra iPhone og iPad og fra Android-enheder, der understøtter ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids).

Ønsker du at lytte til musik fra andre enheder eller med ældre Bernafon høreapparater, skal du bruge en SoundClip-A.

Læs mere om SoundClip-A
3

Programmet Music Experience

Bernafon høreapparater har et dedikeret program specielt designet til musik, der sikrer, at du kan lytte til musik i den bedst mulige kvalitet. Bed din hørespecialist om at indstille programmet til dig. Så skal du bare vælge programmet Music Experience i dine høreapparater, når du vil lytte til musik – uanset om du streamer den eller hører den live.

Find min nærmeste hørespecialist

-- Scroll ned for at finde dine enheder --

Sådan streamer du musik fra telefoner og enheder uden SoundClip-A

Enheder, der ikke behøver at bruge SoundClip-A, er iPhone, iPad samt Android-telefoner og tablets, der understøtter ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids).
1

Først skal du parre dine høreapparater med din enhed

2

Når de er parret, vil den musik eller lyd, du afspiller på enheden, automatisk blive afspillet i dine høreapparater

For at stoppe musikken eller lyden, der afspilles i dine høreapparater, skal du blot stoppe den på din enhed.

Hvis du vil afspille musikken eller lyden på en anden enhed, kan du midlertidigt slukke for Bluetooth® på din enhed eller fjerne parringen med dine høreapparater.

Sådan parrer eller fjerner du parringer mellem høreapparater og andre enheder

Sådan streamer du fra telefoner og enheder via SoundClip-A

Du skal bruge en SoundClip-A for at streame musik eller lyd fra ældre Bernafon høreapparater og fra enheder såsom computere og Android-enheder, der ikke understøtter ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids).

1

Først skal du parre dine høreapparater med SoundClip-A

> Sådan parrer du dine høreapparater med en SoundClip-A

Når parringen er gennemført, skal du sikre dig, at SoundClip-A er tændt.

2

Hold multiknappen inde i ca. tre sekunder, indtil strømindikatoren lyser konstant grønt

3

Når SoundClip-A er tændt og inden for enhedens rækkevidde, opretter den automatisk forbindelse

En konstant blå statusindikator bekræfter, at den er forbundet til din enhed.

4

Når SoundClip-A er forbundet til din enhed, vil den musik eller lyd, du afspiller på enheden, automatisk blive afspillet i dine høreapparater

Statusindikatoren lyser konstant orange.

5

For at slukke for SoundClip-A, når du er færdig med at streame, skal du trykke på multiknappen og holde den inde i ca. seks sekunder, indtil strømindikatoren er slukket

Sådan lytter du til musik og lyd fra en TV-A tv-adapter

TV-A tv-adapter kan bruges til trådløs overførsel af lyd fra musikafspillere, underholdningssystemer og fjernsyn.

Her kan du finde mere information om, hvordan du bruger TV-A tv-adapter:

Sådan ser du tv med en TV-A tv-adapter