Hvorfor viser Bernafon App kun ét høreapparat?

Find ud af, hvorfor Bernafon App kun kan vise ét høreapparat, og hvordan du løser problemet.

Før du går i gang

1

Kompatibilitetsguide

Se, hvilke telefoner der fungerer sammen med dine høreapparater.

Se guiden
2

Download Bernafon App

Sørg for, at du har den nyeste version af Bernafon App.

Download Bernafon App til iOSDownload Bernafon App til Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Et af dine høreapparater kan være frakoblet

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at tilslutte dine høreapparater igen.

1

Prøv at slå Bluetooth® til og fra på din telefon

Gå ind i > Indstillinger.

Slå Bluetooth fra og til igen.

2

Tjek, at begge høreapparater er parret med din telefon

Dine høreapparater har måske brug for en firmwareopdatering

Hvad er firmware?

Firmware er en indbygget software, der styrer minicomputerne i dine høreapparater. Firmwaren skal opdateres af og til, da Bernafon løbende udvikler og forbedrer den.

Problem relateret til firmware 1.4.0

Nogle personer med Bernafon Alpha med firmware 1.4.0 har oplevet, at kun ét høreapparat vises i appen. Vi har identificeret årsagen og rettet fejlen med en firmwareopdatering. Vi anbefaler, at du opdaterer til firmware 1.4.2. Kontakt din hørespecialist.

Du kan også opdatere dine høreapparaters firmware via Bernafon App.

> Sådan bruger du Bernafon App

Sådan tjekker du dine høreapparaters firmwareversion

Du kan bruge Bernafon App til at tjekke firmwareversionen i dine høreapparater. Da du kun kan se ét høreapparat i appen, er du nødt til at parre dem ét ad gangen.

Først skal du tjekke høreapparatets firmwareversion, som du kan se i appen.

Tryk på Høreapparater i menuen i bunden.

Tryk på Indstillinger for høreapparat.

Tryk på Oplysninger om høreapparaterne.

Sluk derefter høreapparatet, og luk appen.

Genstart derefter dit andet høreapparat, og åbn Bernafon App igen, og gentag derefter ovenstående trin.

Alternativt kan du kontakte din hørespecialist, hvis dine høreapparater har forskellig firmware. Din hørespecialist kan se det i tilpasningssoftwaren til høreapparaterne. Hvis dine høreapparater har forskellig firmware, vil din hørespecialist opdatere dem begge til den nyeste firmwareversion.

Forskellige firmwareversioner i høreapparaterne

Hvis dit højre og venstre høreapparat har forskellige firmwareversioner, kan det være svært at parre begge høreapparater med appen.

Hvorfor kan firmwaren være forskellig?

Det kan ske, hvis kun et af dine høreapparater sendes til service, eller hvis kun et af høreapparaterne udskiftes. I dette tilfælde er det kun ét høreapparat, der opdateres.

Du kan have forskellige høreapparatmodeller til hvert øre

Hvis du har forskellige typer høreapparater til hvert af dine ører, kan du ikke parre Bernafon App med begge dine høreapparater.

Det skyldes, at appen kun kan parres med ét sæt høreapparater, og hvis højre høreapparatmodel er forskellig fra den venstre, behandles de som to separate høreapparater.

Du kan have mere end én iOS-enhed parret med dine høreapparater

Hvis du har flere iOS-enheder parret med dine høreapparater, fx en iPhone og en iPad, kan det give problemer.

Du kan finde ud af mere og se, hvordan du løser eventuelle problemer her.

Problemer med streaming fra iOS-enhed

Du kan have en CROS-sender for ensidig døvhed

Hvis et af dine høreapparater er en CROS-sender i stedet for et høreapparat, kan du ikke forbinde det til Bernafon App, fordi CROS-sendere ikke har Bluetooth-teknologi.

CROS-sendere er til personer med ensidig døvhed, også kendt som unilateralt høretab. De fungerer som mikrofoner på det øre, hvor du ikke kan høre noget, og sender lyden over til høreapparatet på dit andet øre.

Dine høreapparater kan være tilpasset monauralt

Hvis du har et almindeligt (binauralt tilpasset) sæt høreapparater, og et af dine høreapparater bliver væk eller går i stykker, vil appen blive ved med at søge efter det manglende høreapparat.

Hvis du vil fortsætte med at bruge dit ene tilbageværende høreapparat med appen, skal du bede din hørespecialist om at tilpasse dit ene tilbageværende høreapparat som et "monauralt sæt", så det kan parres med appen.

Når du får det andet høreapparat igen, skal de to høreapparater tilpasses igen som et binauralt sæt. Hvis dette ikke sker, vil dine høreapparater være tilpasses monauralt (dvs. de taler ikke sammen). Det betyder, at de vil blive behandlet hver for sig. Da kun ét sæt høreapparater kan parres med appen, vil det derfor ikke være muligt at parre begge høreapparater på samme tid.

For at løse dette problem kan du bede din hørespecialist om at tilpasse dine høreapparater som et binauralt sæt.