Et par genopladelige, mørkeblå Bernafon Alpha høreapparater på en bakke af træ med et magasin og hvide forårsblomster

Historier fra Bernafon Alpha høreapparatbrugere

Brugere deler deres erfaringer 

Høreapparatbrugere fortæller, hvordan Bernafon Alpha hjælper dem i deres hverdag. De deler deres erfaringer og fortæller, hvordan de kan fortsætte med at dyrke deres interesser med hjælp fra deres Alpha høreapparater.

"Jeg kan bedst lide musikprogrammet i Alpha. Det gør, at jeg kan høre mit instrument og dirigenten bedre."

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/-A7UaP28th8?autoplay=1&cc_load_policy=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha høreapparatbruger (mand) på en tennisbane med tennisbold og ketcher i hånden, der er klar til at spille

"Med Alpha dæmpes støjen, men jeg kan stadig forstå den person, der taler"

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/6fJBBHMANls?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Billede af videoen om Frits Derksma
Billede af en elefantfamilie ved en lille sø med grønne buske i baggrunden fotograferet af Bernafon Alpha høreapparatbrugere

"Alpha hjælper os på vores rejser rundt om i verden"

Bernafon Alpha høreapparatbrugere (mand og dame) med solbriller tager en selfie på en ferie med udsigt over landskabet bagved

Dette par har masser af historier at fortælle. De er friske, livsglade og nysgerrige efter nye eventyr. De har historier fra den afrikanske savanne, deres mobilehome, fra deres tur i ørkenen i Marokko, hvor de kørte fast, og fra deres besøg på den nordligeste spids af Norge. For nylig fik de nye følgesvende - Bernafon Alpha høreapparater med Hybrid Technology™.

Mobilehome tilhørende to Bernafon Alpha høreapparatbrugere parkeret i skoven med bål og eftermiddagsskygger på græsset

"Alpha åbner op for en helt ny verden af lyde. Især når vi camperer i vildmarken. Nu hører vi de mange lyde fra naturen omkring os og kan nyde bålets knitren."

 • Bernafon Alpha høreapparatbruger (kvinde med langt hår) sidder i en rød stol foran et vindue og kigger ind i kameraet

  Rita Nigg, 68 år, førstegangsbruger

  "Jeg vænnede mig nemt til mine nye Alpha høreapparater. Jeg kunne pludselig høre så meget mere - børnene, der legede på legepladsen nærved, og naboerne, der snakkede i haven. Og Jean Marc og jeg kunne endelig blive enige om et passende lydstyrkeniveau for radio og tv."

 • Bernafon Alpha høreapparatbruger (mand) iført en blå kortærmet skjorte sidder i en rød stol og smiler til kameraet

  Jean Marc Nigg, 72 år, erfaren bruger

  "Jeg skadede min hørelse under mit arbejde som dykkerinstruktør. Det er vigtigt for mig at kunne være social og mødes og kommunikere med venner. Når jeg mødes med en større gruppe mennesker enten hjemme eller på en restaurant, kan jeg nu fuldt ud deltage i samtalerne."

Mobilehome tilhørende to Bernafon Alpha høreapparatbrugere på off-road i ørkenen med blå himmel, få skyer og rødligt sand

"Når vi rejser, bruger vi meget tid i vores mobilehome. Vejen er ujævn, bilen larmer, og potentielt kan alt krydse vores vej. På trods af støjen i bilen kan vi med Alpha snakke sammen komfortabelt og med mindre lytteindsats."

Sådan overbeviste Alpha os

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  De er praktiske i hverdagen, da de er fuldautomatiske og genopladelige.

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  Det er muligt at høre en masse lyde igen på en naturtro måde.

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  Det er nemmere at føre en samtale, når man mødes med en større gruppe mennesker.

Bernafon Alpha høreapparatbrugere (mand og dame) sidder ved siden af hinanden foran et vindue og smiler ind i kameraet

Derfor anbefaler vi Alpha

Vi ved, at vi har en Rolls-Royce bag ørerne. Vi har venner med høreapparater, som klager over, at tale og støj nogle gange flyder sammen i situationer med meget støj. Det oplever vi ikke. Alpha høreapparaterne holder, hvad de lover. De hjælper os, så vi kan være mere uafhængige og fortsætte vores drøm om at rejse verden rundt.

Billede af et lille vandløb mellem mosdækkede sten, der er lysegrønne, fotograferet af Bernafon Alpha høreapparatbrugere

"Mine Bernafon høreapparater hjælper mig med at fange specielle øjeblikke med mit kamera"

Bernafon Alpha høreapparatbruger (mand) set fra siden tager et billede med sit kamera på en gammel bilkirkegård

Anton Riedo er passioneret omkring historierne bag gamle genstande og kan lide at fange særlige øjeblikke på kamera, og kombinerer kunstnerisk flair med sin nysgerrighed efter at udforske ting. Hans passion for fotografering begyndte i en alder af 8 år, da han fik sit første kamera. Siden da har han i over 40 år fotograferet til bryllupper og deltaget i og vundet adskillige fotokonkurrencer. Anton er fascineret af de historier, som steder fortæller, fx gamle bilkirkegårde. Og det bliver meget lettere at fange dyr i bevægelse med kameraet, såsom fugle, takket være hans Bernafon Alpha høreapparater med Hybrid Technology™.

Billede af to spurve med åbne vinger og baggrundsbelyste fjer fotograferet af Bernafon Alpha høreapparatbruger

"At fange fugle på kamera er svært, når man ikke hører dem. Med Bernafon Alpha kan jeg finde dem i træerne og nå at gøre mit kamera klar til at tage et billede."

Bernafon Alpha høreapparatbruger (mand iført hvid skjorte og blå trøje med V-hals) sidder i en rød stol og smiler

Anton Riedo, 73 år, erfaren bruger

"Jeg har haft høreapparater i mange år. Jeg fandt ud af, at det var tid til at få et høreapparat, da jeg ikke kunne høre, når mine kollegaer stillede spørgsmål under et møde på arbejdet. Høreapparater har udviklet sig meget i de sidste to årtier. De lyder naturtro, som de skal, og det er så nemt at skifte mellem forskellige programmer eller justere lydstyrken med appen. Generelt er jeg stor fan af konnektivitetsmulighederne med Alpha. Når jeg streamer musik eller lyden fra mit tv, kan jeg endelig forstå personerne i filmene igen."

Billede af to gamle rustne grønne og brune biler på en bilkirkegård i skoven fotograferet af Bernafon Alpha høreapparatbruger

"At vandre rundt på gamle bilkirkegårde eller fotografere schweiziske kløfter er eventyrligt, men kan også være lidt farligt. Med Alpha er jeg mere bevidst om mine omgivelser, og jeg kan dyrke min hobby med en større selvsikkerhed."

Sådan overbeviste Alpha mig

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  Jeg kan være sammen med mennesker og forstå deres spørgsmål uden at skulle bede dem om at gentage sig. 

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  Jeg kan lytte til og nyde musik igen. Før forstod jeg ikke teksten længere.

 • Illustration af tommel op, der illustrerer fordelene for brugerne ved Hybrid Technology™

  Lyden er klar, og min stemme lyder naturlig, der er ingen skratten eller hylen.

Bernafon Alpha høreapparatbruger (mand iført hvid skjorte og blå trøje med V-hals) står og smiler ind i kameraet

Derfor anbefaler jeg Alpha

Det er bare ikke værd at gå glip af ting på grund af et høretab. Det bedste ved Alpha er, at jeg kan være sammen med mennesker og have interessante diskussioner med venner. Det gør mit liv så meget nemmere, og jeg ville ikke være det foruden.

Disse referencer repræsenterer den enkelte brugers holdninger og erfaringer og er ikke nødvendigvis gældende for alle. Referencerne er ikke sponsorerede og er ikke en garanti for fremtidig succes hos andre individer.

Bernafon Alpha XT høreapparater med næste niveau Hybrid Technology™

Dyr med en enestående hørelse har givet inspiration til Bernafons bedste høreapparater Alpha XT med den nyeste hybride processering. De giver en naturtro lyd med en bedre taleforståelse og forbedret lyttekomfort. Med den nye funktion Hybrid Sound Care™ beskytter de også mod forstyrrende vind- og kontaktstøj.

Alpha XT fås i fire modeller med den nyeste trådløse streamingteknologi, og så er de brugervenlige og sidder behageligt bag øret.

Læs mere om Alpha XT høreapparater

Hvordan kan Bernafon høreapparater hjælpe dig?

Se brugernes historier og hør, hvordan Bernafon høreapparater gør en stor forskel for dem.

Bernafon True Stories

En smilende hørespecialist under en høreapparatkonsultation

Er du på udkig efter en høreklinik?

Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med en hørespecialist i nærheden.

Find høreklinik